Cele mai in voga tunsori: Ce se poarta toamna asta

1
De Teodora Tirca
13 sept. 2022

Simti si tu tentatia de a-ti reimprospata look-ul? Alege una dintre cele mai cerute tunsori de toamna.

Probabil ca deja te gandesti la cum se va schimba garderoba ta: a venit din nou vremea jeansilor, a curelelor statement si a blazerelor chic. Noile tale tinute de toamna par sa impuna si o tunsoare de sezon. Dupa o vara caniculara, probabil parul tau e mai uscat la varfuri si are nevoie de o tunsoare, asa ca de ce sa nu faci o schimbare care sa accentueze trasaturile unice ale chipului tau?

Cele mai in voga tunsori din toamna 2022 sunt extrem de feminine, senzuale si fermecatoare, fie ca presupun sa tai mai mult din par sau doar cativa centimentri. Asadar, fie ca iti doresti sa-ti mentii parul lung sau sa tai ceva mai mult din el, iti vei gasi look-ul preferat mai jos:

1. Layere dramatice

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANARA by ANA LERIDA (@anarabyanalerida)

Bineinteles, layerele nu pleaca nicaieri. Eu le ador, pentru ca nu trebuie sa sacrifici prea multi centimentri ca sa arati fresh. Cere-i hairstylistului tau layere ce pornesc de la nivelul maxilarului si spune-i sa le taie relativ drept, pentru a obtine o tunsoare mai dramatica si cu mai mult volum.

2. Bretonul lung, filat

Bretonul retro a fost in ultima vreme abordat de toate celebritatile si se va purta si in toamna 2022 – asa ca daca ai incercat tunsoarea aceasta la inceputul verii, e timpul pentru un refresh. Trebuie doar sa ai in vedere faptul ca bretonul e ceva mai greu de intretinut – va trebui sa gasesti metode pentru a-l aranja zilnic. Insa e adevarat ca poate crea un impact uimitor in timp ce iti pastrezi parul lung. Daca vrei mai multa drama, cere-i hairstylistului si layere pe lungimea parului.

Top 5 cele mai atragatoare parfumuri de par

3. Bobul cortina

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Vrei o schimbare cu adevarat dramatica? „Bobul cotina”, perfect drept si aranjat este una dintre cele mai sexy tunsori ale toamnei, iar Kim Kardashian e ambasadoarea ideala. Desi este o tunsoare simpla, taietura dramatica va avea un impact mare asupra look-ului tau final – de aceea, vei simti ca ai facut cu adevarat o schimbare. Iar partea buna e ca flateaza pe oricine si e relativ usor de aranjat, mai ales daca ai par drept.

4. Bob lung cu varfurile intoarse in exterior

Nu-i asa ca arata ca o tunsoare aristocrata? Mi se pare foarte rafinata, desi e extrem de simpla. Practic e bun bob lung usor filat la varfuri, pe care il coafezi intorcand varfurile in exterior. Se preteaza atat pe parul subtire, cat si pe cel gros.

Am testat 12 masti faciale in 2022: Acestea sunt cele mai bune

5. Mediu, taiat drept

Parul mediu va fi mereu chic, mai ales daca il tai drept la varfuri, ceea ce va conferi mai multa „greutate”, mai mult volum – daca ai par subtire si rar, chiar iti recomand aceasta tunsoare. Depaseste usor nivelul umerilor si eventual cele layere lungi foarte subtile daca vrei un pic de dimensiune si „miscare”.

Foto: Instagram/@alexandrapereira