Tocilarii zodiacului: 6 zodii foarte inteligente

1
De Cristina Tudor
16 oct. 2022

Titlul de tocilar i se atribuie celui care isi fixeaza ochelarii sparti cu scotch, are cunostinte vaste despre Star Trek si se descurca foarte bine la scoala.

Pentru multe persoane, cuvantul tocilar este un mod de viata care le-a oferit ocazia de a se exprima. Sa fii tocilar poate parea brusc periculos si sexy. Aceasta notiune a fost transformata in ultimul timp in ceva la moda. Dar, a fi tocilar inseamna a fi inteligent, timid, speriat si bine informat cu privire la un anumit subiect. Pe tocilari ii iubesti sau ii urasti!

Care sunt tocilarii zodiacului?

Berbec

Berbecul face parte din categoria tocilarilor, pentru ca tocilarii iubesc sa se incurce, sa se fastaceasca si rada de asta. Cand e in preajma, acesta te poate invata intotdeauna cate ceva despre un lucru sau doua. In cazul in care exista o oportunitate de participare la un eveniment de cunostinte generale, Berbecul este primul care se va inscrie pe lista de participare.

Gemeni

Gemenii sunt tocilari. Daca are multe pixuri in buzunar, iti poti da seama din start ca este vorba despre aceasta zodie. Lor nu le pasa de ce se intampla in jur si de observatiile pe care le primesc, pentru ca sunt prea concentrati sa construiasca tot felul de aparaturi sau sisteme inteligente. Daca te intereseaza acest aspect, te poate invata totul despre ceea ce face el.

Rac

Racul este semnul care face acele lucruri dragute de tocilar, cum ar fi sa gateasca cookie-uri tematice si sa invite pe toata lumea la el. Face acest lucru pentru a dovedi ca este la fel ca tot ceilalti, este om si poate fi de treaba!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.