Horoscop pana la finalul anului 2022. Urmeaza 3 luni de cotitura, cand se vor lua decizii importante pentru urmatorii ani

1
De Cristiana Astefanoaiei
18 oct. 2022

Ultimele luni din anul 2022 vin cu surprize foarte mari! Cateva zodii sunt favorizate, altele au probleme. Horoscop complet pana la final de an!

Fiecare zodie va incheia anul in ritmul propriu, in functie de tranzitele planetelor, dar si de anumite aspecte individuale. Cei mai multi nativi vor resimti aceste lucruri pe planul sentimentelor si al banilor. Afla in continuare ce iti rezerva ultimele luni din acest an!

Horoscop pana la finalul anului 2022. Se vor lua decizii majore

Pana la finalul acestui an, Soarele va intra in zodiile Sagetator si Capricorn, influentandu-ne vietile. De asemenea, Marte intra in miscare retrograda din 30 octombrie, acest fenomen aducandu-ne surprize pana pe 12 ianuarie 2023. O influenta puternica o are si Venus, care va stationa in Scorpion pana pe 16 noiembrie 2022, ajungand apoi in Sagetator, pana pe 10 decembrie. Iar finalul de an ne prinde cu un Venus in Capricorn care ne ajuta viata sentimentala, punand-o pe un fagas cat se poate de lin.

Horoscop Berbec

Venus va scoate la iveala latura romantica, iar Marte va face totul sa para mai intens in decembrie 2022. Ai grija sa nu fii prea agresiv in discutii, mai ales pe plan amoros. De-a lungul lunilor octombrie, noiembrie si decembrie vei fi mai atractiv si cu o carisma naturala. Acest lucru i se datoreaza tot lui Marte, care te va impinge in bratele aventurii si dorintei de a cunoaste noi parteneri.

Apar oportunitati de calatorie in strainatate. De asemenea, la final de an vei avea noroc si la bani.

Horoscop pentru eclipsa de soare din 25 octombrie: 4 zodii sunt direct afectate de fenomenul toamnei

In continuare treci printr-o perioada de transformari majore si e bine sa faci schimbari in obiectivele tale si, in general, in atitudinea ta fata de viata.

Horoscop Taur

Venus scoate la iveala pasiunea in luna noiembrie 2022. Atentie insa la conflictele de la jumatatea lui octombrie pana la jumatatea lui noiembrie, e posibil sa nu iti poti stapani firea posesiva.

Te afli intr-un ciclu major de tranformare de 7 ani, asa ca stabileste obiective pe termen lung si foloseste aceasta perioada pentru a pune bazele pentru urmatorii ani. Uranus in Taur aduce schimbari bruste, asa ca fii mai adaptabil in urmatoarele luni, dar si in 2023, deoarece este un tranzit de lunga durata.

Finalul de an este excelent pentru arta, muzica si toate sferele creative, in general.

Horoscop Gemeni

Marte in Gemeni te face mai spirituala, insa vei avea tendinta de a fi mai exigenta. Neptun in Pesti te tempereaza totusi, oferindu-ti empatie si compasiune pentru ceilalti. De asemenea, te ajuta sa inchei acest an cu toate obiectivele bifate!

Finalul de an este excelent pentru casatorii si angajamente pe termen lung. Ai putea sa-i dai un indiciu iubitului tau in acest sens!

Horoscop Rac

Pentru tine, finalul de an se afla sub semnul norocului, in special in ceea ce priveste planul profesional. Usile vor incepe sa se deschida dupa toata munca grea pe care ai depus-o deja si vei vedea recompensele.

In urmatoarele luni, latura ta umanitara va iesi la iveala. E posibil sa te implici in cauza sociale, sa aplici intr-un program de voluntariat sau, pur si simplu sa faci mai multe donatii. Pe planul amoros, va trebui inveti sa nu te grabesti. Tempereaza-te inainte de a purta discutii de orice fel cu iubitul sau cu potentiali iubiti.

Zodiile care vor cunoaste dragostea pana la finalul anului. 2023 ii va gasi alaturi de un nou partener

Horoscop Leu

Inca din luna octombrie, treci printr-o perioada foarte romantica, ceea ce te va face mai plina de compasiune. E posibil sa observi ca esti mai emotionala ca de obicei. Permite-ti sa fii vulnerabila si sa lucrezi cu emotiile tale! Urmatoarele doua luni, noiembrie si decembrie, aduc noi modalitati de a castiga mai mult bani. Ar putea implica anumite proprietati.

In general, norocul e de partea ta si ai mari sanse de a incheia acest an in mod glorios!

Horoscop Fecioara

Marte retrograd in Gemeni aprinde flacarile iubirii pentru tine. Ai mare grija, caci vei avea tendinta de a fi extrem de nerabdatoare in relatii. Vei avea nevoie de multa retinere, altfel te vei arunca prea devreme in situatii care iti pot face rau.

In aceste luni de iarna, o sa fii pusa in diverse situatii in care trebuie sa iei decizii. Cantareste bine alegerile tale, caci vor atarna destul de mult in noul an!

Horoscop Balanta

Jupiter retrogradeaza in Pesti din 28 octombrie, parasind Berbecul, zodia ta opusa. Acest tranzit va aduce in viata ta mai multa sensibilitate si creativitate. Le poti folosi in multe planuri ale vietii tale, mai ales in sectorul profesional.

Marte te sustine sa fii inteleapta si sa gasesti solutii rapide in anumite situatii!

In iubire, daca esti singura, poti transforma o prietenie intr-o frumoasa poveste de dragoste. Pasiunea si erotismul sunt la ele acasa in aceasta iarna.

Horoscop Scorpion

Finalul anului 2022 vine cu anumite provocari in ceea ce priveste socializarea. Pentru tine, influenta lui Marte vine cu o oarecare nervozitate, fapt care te face sa te retragi. Nu iti va fi usor sa pastrezi relatiile cu cei din jur si e posibil sa te trezesti spunand lucruri dureroase. Pe cat posibil, incearca sa iti pastrezi calmul. E foarte important sa te relaxezi, cum ar fi sa practici un hobby sau sa calatoresti.

In ceea ce priveste dragostea, retine ca prima jumatate a lunii noiembrie e favorabila din acest punct de vedere. De asemenea, luna ianuarie a anului 2023 va veni cu mari bucurii in planul sentimentelor!

Horoscop Sagetator

La serviciu, te poti astepta la anumite schimbari, dar lucrurile nu se vor desfasura atat de repede pe cat iti vei dori tu. Vei primi tot felul de teste de rabdare, te lovesti de piedici, iar anumite situatii birocratice vor fi devansate. Partea buna este ca totul va fi rezolvat odata cu inceputul lui 2023.

Energia ta va fi la cote destul de joase in ultimele luni ale anului. O sa te simti destul de lipsita de vlaga, conditia fizica va avea de suferit. Nici pe plan psihic nu stai grozav, caci aceasta lipsa de energie o sa te faca mai nervoasa si irascibila. Vor fi cateva saptamani care iti vor testa limitele!

Unde gasesti dragostea in toamna lui 2022 in functie de zodie

Horoscop Capricorn

In urmatoarele luni, pentru zodia ta vor exista cateva ferestre de timp care vor favoriza iubirea. Mai precis, in primele 15 zile din noiembrie si cateva zile inainte de decembrie vei putea sa faci pasi importanti in a cunoaste dragostea. Daca esti deja impreuna cu cineva, te poti gandi la logodna, casatorie, copii sau sa va mutati impreuna. Din luna decembrie vei experimenta blocaje in acest plan si pana in februarie 2023 nu vei fi favorizata.

Nu trebuie ignorata influenta lui Jupiter de la finalul lunii decembrie. Sunt favorizate cursurile si educatia. Acum pot sa aplici pentru un nou pas in cariera ta.

Horoscop Varsator

Jupiter in Pesti, din 28 octombrie 2022, te ajuta sa castigi foarte bine, dar te si face sa cheltui mult. E o perioada in care poti sa faci investitii financiare, sa faci cumva veniturile tale sa creasca, mai ales daca te pricepi la acest lucru. De asemenea, in octombrie si noiembrie poti sa inchei colaborari favorabile.

Tranzitul lui Marte in Gemeni, alaturi de influenta lui Venus in Scorpion, te fac sa fii extrem de energic. Ai chef de aventura si vrei sa cunosti mai multa lume. Ai putea sa calatoresti mai mult in acest final de an!

Horoscop Pesti

Octombrie si noiembrie se anunta pentru tine destul de bune pe planul carierei si al afacerilor. Ai sanse mari sa avansezi, sa incepi un nou job, in principiu sa cresti!

Decembrie va fi mai favorabila pentru iubire, poate fi vorba despre relatia romantica, dar si despre familie si prietenii. Fa-ti timp in aceasta perioada pentru a le demonstra celor dragi ca tii cu adevarat la ei!

In ultimele saptamani ale anului ar fi bine sa te odihnesti si sa-ti reincarci bateriile pentru noul inceput care se anunta destul de incarcat!

Foto: depositphotos.com