5 obiceiuri daunatoare care indeparteaza partenerul de viata

1
De Cristina Tudor
2 dec. 2022

Cu totii ne dorim sa ne gasim sufletul pereche, acea persoana langa care sa putem construi o relatie romantica, bazata pe dragoste adevarata, respect, maturitate si libertate, acea persoana langa care sa ne simtim in siguranta, sa prindem aripi si sa nu ne temem sa ne expunem vulnerabilitatile.

Insa daca o intalnim si prin comportamentul nostru o indepartam? Iata cateva obiceiuri nocive, care indeparteaza oamenii dragi de noi.

5 obiceiuri daunatoare care indeparteaza partenerul de tine

Te plangi adesea – victimizarea

Sigur ca fiecare dintre noi ne confruntam zilnic cu anumite nemultumiri, avem temeri, neplaceri, insa este foarte dificil cand cineva se plange fara oprire langa tine.

Practic nu mai ramane loc si de experiente frumoase, de a va bucura unul de celalalt, caci atmosfera se strica mereu, unul dintre parteneri pare mereu coplesit de situatie si se expune neajutorat.

Este dificil de ajutat o astfel de persoana si pana la urma nici toleranta nu mai functioneaza.

Nemultumirea permanenta

Unele persoane par a nu fi niciodata multumite. Oricat de frumoasa si plina de mici bucurii ar fi viata, aceste persoane au mereu ceva de comentat, in sens negativ desigur, sunt mereu nemultumite si scot in evidenta partea goala a paharului, fara sa observe si celelalte lucruri bune din viata lor.

Aceste persoane creeaza o atmosfera negativa, de care cei mai multi oameni vor incerca, pana la urma, sa fuga.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com