Cartile care se potrivesc zodiei tale

1
De Cristina Tudor
10 oct. 2018

Cand vine vorba de relaxare, cititul este una din activitatile simple si la indemana oricui. Insa nu orice carte e potrivita pentru oricine. Poti face alegerea buna in functie de starea de moment, dar si de zodia ta!

Berbec – carti de… buzunar

Cu o rabdare ca a ta, sa „stai “ si sa citesti pare timp pierdut. Cu cat are mai multe pagini o carte, cu atat te descurajeaza mai tare. Iti doresti totul concret, sub forma de schema sau rezumat, asa ca, pentru tine sunt ideale ghidurile practice, scurte si la obiect, nu povestile nesfarsite…

Taur – despre secretul succesului

Adori sa citesti povestile unor oameni care au reusit ce si-au propus in viata, chiar daca nimic nu parea sa tina cu ei. Te inspira si te motiveaza sa nu renunti la idealul tau. Totodata, nu ratezi cartile de referinta, ale marilor autori, despre care consideri ca trebuie bifate de oricine, pentru cultura generala.

Gemeni – citesti orice

Tu esti ca un burete, asimilezi orice e nou si informatiile pe care le primesti nu sunt niciodata prea multe. Indiferent de tema cartii alese, tot vei gasi ceva de invatat, de laudat, de criticat, de dezbatut cu prietenii. Insa te indragostesti de autorii si de personajele care te provoaca intelectual.

Rac – despre sentimente

Cartile despre iubire sunt cele in care te pierzi cu cel mai mare drag, ele iti redau speranta ca dragostea invinge. Esti nu doar o romantica prin excelenta, ci si o povestitoare innascuta. Adori sa le spui basme copiilor si chiar poti compune chiar povesti sau versuri de o profunzime de invidiat.

Leu – lecturi motivationale

Cartile despre conducatori celebri, despre eroi, salvatori, despre oameni puternici care au trait aventuri de-a dreptul ireale, aceastea te captiveaza. Totodata, cartile de psihologie si filosofie ii ajuta pe Lei sa inteleaga mai bine natura umana si sa lupte cu propriile slabiciuni.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com