Luna Plina de pe 24 octombrie ne pregateste de schimbari majore

1
De Cristina Tudor
11 oct. 2018

Luna Plina de pe 24 octombrie isi concentreaza energia asupra schimbarii si entuziasmului sau incertitudinii care vin la pachet cu ea.

Miercuri, 24 octombrie, Luna plina isi va face aparitia in semnul Taurului si semnalizeaza punctul culminant al recoltei de toamna inainte de sosirea iernii. Evenimentul astrologic isi concentreaza energia asupra schimbarii si entuziasmul sau incertitudinea care vin la pachet cu ea. In aceasta perioada trebuie sa fim atenti la visurile si pasiunile noastre deoarece multe dintre acestea vor deveni realitate.

Afla ce ti-au rezervat astrele pentru Luna Plina de pe 24 Octombrie:

Berbec

Aceasta faza a lunii este puternic legata de viata financiara pentru tine. Esti foarte atenta la cheltuielile pe care le faci, dar esti constienta si de investitiile care trebuie sa iti aduca profit. Sfaturile unui prieten de incredere te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii astfel incat sa ajungi cat mai repede acolo unde iti doresti.

Taur

Tot ce iti doresti este sa te relaxezi putin, insa astrele au planuri marete pentru tine. Aceasta Luna Plina vine la pachet cu provocari si schimbari interesante, care te vor convinge sa iesi din zona de confort si sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Chiar daca iti este destul de dificil, ai incredere in tine; rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Gemeni

Munca ta este importanta pentru tine, poate mult prea importanta. Colegii stiu ca se pot baza pe sfaturile si parerile tale cand vine vorba de schimbarile care intervin in aceasta perioada. Pe plan sentimental, Luna Plina are surprize foarte frumoase pregatite pentru tine.

Rac

Este timpul sa vezi cine sunt adevaratii tai prieteni, cei in care poti avea incredere deplina. Va fi o perioada interesanta pe plan personal, cu multe emotii si sentimente care ies la iveala. Un sfat foarte important pe care astrele il au pentru tine: incearca sa fii atenta si la relatia cu partenerul de cuplu; poti lua o decizie care va va schimba radical viitorul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com