Top 5 cei mai buni parteneri de viata din zodiac

1
De Cristina Tudor
17 dec. 2022

Descopera acest top si vezi cu ce zodii merita sau nu sa iti pierzi timpul!

Taur

Taurul este puternic, dar si discret, lucruri care cumulate il fac extrem de atragator. Este un partener iubitor si din partea caruia vei primi mereu sustinere. Da dovada de loialitate si se dedica familiei, ceea ce inseamna ca nu te va insela si ca va lupta mereu pentru o relatie fericita si sanatoasa. Cu un Taur, vei avea o baza solida pentru a-ti construi viata. Sunt, de asemenea, foarte priceputi la bucatarie, dar si in dormitor.

Rac

Un Rac este cel mai bun iubit pe care ai putea sa ti-l doresti vreodata. El este o persoana iubitoare si extrem de darnica cu timpul si energia lor. Prioritatea lui este bunastarea celor dragi. Daca ai o relatie cu acesta, pregateste-te sa fii adorata si rasfatata. Nu exista alt tip mai potrivit pentur tine care sa iti asigure fericirea.

Balanta

Balanta are abilitati sociale uimitoare care se extind si la relatiile lor amoroase. Stiu sa mentina scanteia, continuand sa flirteze cu tine chiar daca formati un cuplu. Este un partener echilibrat in adevaratul sens al cuvantului. Va fi egalul tau si va fi acolo pentru tine si la bine, dar si la rau.

Sagetator

Acest nativ este acel cel mai bun prieten al tau de care vei ajunge sa te indragostesti. Te distrezi cu el mai mult decat cu oricine altcineva de pe planeta, iar bonusul consta ca ai parte si de un amant excelent. O relatie cu un Sagetator nu va fi niciodata o corvoada, e ceva de care te bucuri fara sa ai sentimente negative.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com