Am incercat noul ruj Maybelline SuperStay Vinyl Ink. Cum sta la capitolul rezistenta?

1
De Alice Papuc
7 ian. 2023

Am testat cea mai noua lansare de la Maybelline si vreau sa iti impartasesc opinia mea.

A existat o perioada in viata mea in care am purtat doar rujuri lichide mate. Adoram faptul ca nu trebuia sa ma ingrijorez prea tare pe parcursul zilei de felul in care arata rujul meu. Puteam manca linistita o felie de pizza fara sa imi retusez rujul, pentru ca acesta rezista foarte bine. Cu toate acestea, buzele mele aveau de suferit. Acestea se simteau deshidratate si oricat balsam foloseam, nu scapam de senzatia aceea de “strangere”. Cand am aflat despre noul Maybelline SuperStay Vinyl Ink, am stiut ca trebuie sa il incerc. Combinatia dintre rezistenta unui ruj mat si finish-ul stralucitor al unui gloss parea aproape prea frumoasa pentru a fi realitate. Bineinteles ca l-am cumparat si l-am testat pe parcursul mai multor zile.

49 lei, vivantis.ro

Ce spune producatorul?

“Ruj lichid de buze ce ofera stralucire de vinil si rezistenta pana la 16 ore. Formula inovatoare combina rezistenta unui ruj mat cu efectul stralucitor al unui gloss. Culoarea se mentine, formula rezista la transfer si intindere. 7 nuante vibrante. Produsul necesita agitare inainte de utilizare si o perioada de uscare de 45 de secunde.”

5 cele mai bune mascara pentru volum pe care le-am descoperit in 2022

Gama de nuante

Mi-a placut sa vad ca sunt disponibile atat nuante nude, potrivite pentru zi, cat si in cateva nuante mai intense, ideale pentru seara. Pe mine m-a atras cel mai mult nuanta 55 Royal, aceasta fiind si cea pe care am achizitionat-o. Este un rosu inchis, ideal pentru aceasta perioada a anului. Intr-adevar, culoarea este una intens pigmentata si imi place foarte mult stralucirea pe care o ofera.

Ruj lichid Superstay Vinyl Ink 4,2 ml | Vivantis.ro - De la geantă la parfumi

Mai mult decat atat, produsul se simte confortabil pe buzele mele, asemenea unui gloss, fara sa ma stranga sau sa imi crape pe buze. Aplicatorul sau este, de asemenea, confortabil si imi faciliteaza intregul proces.

Sampon uscat: ce produse am incercat si care este preferatul meu

Cum sta la capitolul rezistenta

Aceasta este intrebarea care sta pe buzele celor mai multe dintre noi. Pentru o rezistenta optima, iti recomand, in primul rand, sa tii cont de indicatiile de aplicare ale producatorului. Mai exact, trebuie sa agiti produsul inainte sa il folosesti. Dupa aplicarea rujului, trebuie sa astepti aproximativ 45 de secunde astfel incat rujul sa se usuce pe buzele tale.

Iti spun sincer ca nu am testat produsul pana la 16 ore, nu obisnuiesc sa petrec atat de mult timp machiata, nici macar atunci cand particip la evenimente. Cred ca am purtat acest ruj aproximativ 8 ore. L-am testat in conditii absolut normale de zi cu zi: am mancat, baut, pupat. Bineinteles, conteaza foarte mult ce anume mananci. Daca reusesti sa eviti mancarurile uleioase, as spune ca rezista cu succes aproximativ 6-7 ore, fara sa ai nevoie de alte retusuri. Este un produs cu o rezistenta medie spre mare, care are, intr-adevar, o formula inovatoare si un finish superb.

Am incercat rujul rezistent la transfer de la Dior Forever: nuantele mele preferate, confort si rezistenta

Raport calitate – pret

Poti achizitiona rujul Maybelline SuperStay Vinyl Ink online cu un pret de aproximativ 50 de lei. Pentru pretul cerut, consider ca este un produs care face o treaba buna, simtindu-se confortabil pe buze si oferind un efect mult mai special decat clasicul ruj mat.

Foto: Instagram/@harel_margalit