8 tinute superbe pe care sa ti le cumperi de la reducerile de iarna

1
De Teodora Tirca
26 ian. 2023

E perioada aceea din an in care vezi reduceri peste tot. Dar daca in loc sa-ti cumperi 10 piese pe care nu stii daca le vei purta vreodata, investesti in haine de calitate, stilate si mereu la moda? Iti spun mai jos ce mi-a atras mie atentia.

Poate fi destul de greu sa-ti pastrezi cumpatul si sa investesti doar in ceea ce merita atunci cand esti „bombardata” de reduceri atractive din toate partile. Insa eu cred ca aceasta este cea mai buna perioada pentru a investi in acele piese calitative, pe care stii ca le vei purta ani de-a randul. De exemplu, rochii care iti vin ca turnate, topuri interesante din materiale delicate, fuste si pantaloni care atrag atentia fara sa depui efort.

In acest sens, iti dau o veste buna: in perioada 26-31 ianuarie te poti bucura de 30% reducere la cele mai dorite piese AMALIN, astfel incat sa-ti construiesti garderoba visurilor tale.

Mai jos am selectat cateva tinute care pe mine m-au cucerit:

1. Bluza cu umar gol + pantaloni din piele lacuita

273 lei, redusa de la 390 lei, amalin.com

 

525 lei, redusi de la 750 lei, amalin.com

Imi place mult acest contrast intre materiale: bluza satinata si delicata si pantalonii negri de lac, care au o prestanta aparte. Se completeaza perfect, iti pun in valoare feminitatea si vor avea mereu un loc in garderoba ta, pentru ca sunt piese care vor fi mereu la moda. Poarta-le cu tocuri pentru evenimente elegante sau cu pantofi sport/mocasini daca preferi o tinuta mai relaxata.

2. Top cu drapaj + fusta scurta cu buzunare

245 lei, redus de la 350 lei, amalin.com

 

315 lei, redusa de la 450 lei, amalin.com

Daca vrei o tinuta in care sa te simti increzatoare si sexy, ti-o propun pe aceasta. Poti purta piesele impreuna sau le poti combina pe fiecare in fel si chip: sunt confectionate din materiale calitative si vor arata bine ani la randul. Ador combinatia de negru si fucsia, iar o fusta scurta cu buzunare creeaza o intriga aparte.

3. Kimono scurt satinat

315 lei, redus de la 450 lei, amalin.com

Daca iti doresti o tinuta de stat prin casa, dar nu vrei sa renunti la feminitate si sofisticare, iti propun acest kimono satinat, care te va face sa te simti ca o printesa. Atingerea lui pe piele te va fascina, iar tu vei arata mereu bine – chiar si atunci cand nu te vede nimeni. Imagineaza-te in fata oglinzii, facandu-ti rutina de skincare, in timp ce porti acest kimono special.

4. Rochia pe un umar

546 lei, redusa de la 780 lei, amalin.com

Ce imi place la rochii este faptul ca ele reprezinta o tinuta in sine, deci nu mai trebuie sa faci eforturi pentru a combina diferite piese vestimentare. Rochia neagra pe un umar mi se pare definitia feminitatii. Este atat de sofisticata, insa are si un element care intriga si atrage atentia: are o singura maneca. Gandeste-te la cate evenimente elegante sau intalniri romantice o poti purta.

5. Rochia clos verde

665 lei, redusa de la 950 lei, amalin.com

Investeste intr-o piesa ideala pentru birou, intalniri de afaceri, o seara cu fetele in oras sau chiar o intalnire romantica. Este atat de versatila si flateaza orice silueta! E confortabila, feminina si sa te face sa te simti ca o printesa. Closul delicat se va misca odata cu tine, in timp ce talia iti este pusa in valoare. Funda eleganta aminteste de tinutele unor femei stilate, precum Kate Middleton sau Amal Clooney.

6. Rochia drapata in nuante de vanilie

574 lei, redusa de la 820 lei, amalin.com

Ador aceasta rochie delicata in nuanta vaniliei! Iti va pune in valoare trasaturile faciale, iar modelul este unul elegant si atemporal. O vei putea purta chiar si peste 5 ani la un eveniment elegant, iar modelul va ramane actual si interesant. Drapajul din zona umarului si abdomenului ii confera un aer sofisticat si flateaza orice silueta.

7. Rochia midi

476 lei, redusa de la 680 lei, amalin.com

Rochia midi va fi mereu in trend. Are un farmec aparte si e atat de feminina! Acest model versatil poate fi purtat si iarna la evenimente (cu un palton elegant deasupra), dar si in orice alt sezon. Iti pune in valoare talia, iar closul elegant se misca odata cu tine si te face sa te simti ca o printesa. Culoarea aceasta vie iti va evidentia pielea si trasaturile faciale.

8. Rochia din catifea

665 lei, redusa de la 950 lei, amalin.com

Catifeaua va fi mereu eleganta si feminina. Are o prestanta aparte, astfel ca o poti purta chiar si la cele mai elegante evenimente din viata ta. Modelul petrecut cu funda iti pune in valoare silueta si adauga un plus de „je ne sais quoi”. Nu mai ai nevoie decat de o pereche de pantofi cu toc ca sa stralucesti!

Foto: Khaled Mokhtar