Piesele vestimentare preferate ale Andreei Raicu: 5 modele sofisticate si feminine

1
De Teodora Tirca
3 mart. 2023

Stilul Andreei e mereu impecabil, asa ca am vrut sa stau de vorba cu ea si sa o intreb care sunt piesele vestimentare pe care le va purta cel mai des in aceasta primavara.

„Hainele nu inseamna nimic decat daca cineva traieste in ele”, spunea un designer faimos. Chiar cred ca noi le dam viata hainelor si ca stilul tine mult si de energia noastra, de gesturile pe care le facem, de ceea ce oferim lumii.

Iar femeile stiu asta cel mai bine, pentru ca ele se imbraca dupa inima lor. Este luna in care ne rasfatam cel mai mult si am fost incantata sa vad ca pe shop-ul Andreea Raicu sunt reduceri de 20% la toate articolele in perioada 1-8 martie.

Am profitat de asta ca sa stau de vorba cu Andreea si sa o intreb care sunt hainele ei preferate de pe shop. M-am regasit in alegerile ei feminine, sofisticate si atemporale, pe care ti le impartasesc mai jos:

1. Rochia cu drapaj alba

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

624 lei, redusa de la 780 lei, amalin.com

„Ador aceasta rochie si cred ca m-ai vazut purtand-o destul de des. Imi place faptul ca e versatila – eu am purtat-o in contexte diverse: la birou, la intalniri, la evenimente sau in oras. Este eleganta si sofisticata, iar taietura de la gat care iti descopera umarul o face incredibil de feminina si senzuala, dar fara sa fie prea mult. Imi mai plac drapajul din zona taliei si manecile – cred ca aceste detalii sunt foarte sofisticate. Si doar stii cat de mult iubesc albul!”, mi-a marturisit Andreea.

5 produse si programe de dezvoltare personala la reducere, pe care sa ti le faci cadou pana pe 8 martie

2. Camasa cu funda

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

312 lei, redusa de la 390 lei, amalin.com

„Camasa cu funda este o alta piesa feminina si versatila pe care o ador. Pot sa o port cu jeansi, cu pantalonii de piele sau cu fuste, iar aceasta libertate imi ofera spatiu pentru a-mi exprima creativitatea atunci cand vine vorba de stil. Materialul e fin si senzual, iar funda ii confera o nota eleganta si stilata. De asemenea, eu port aceasta camasa in mai multe stiluri – cu funda sau fara. Uneori desfac funda si bag in pantaloni cele doua cordoane, iar astfel obtin acel decolteu in V. Sau uneori fac un nod in loc de funda. Poti descoperi multe moduri creative de a o purta”, spune Andreea.

3. Pantolonii din lac

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

600 lei, redusi de la 750 lei, amalin.com

„Am mai spus asta: cred ca am creat acesti pantaloni din lac mai mult pentru mine, dar ma bucur sa vad ca atat de multe femei ii iubesc si ii poarta. Este un model sexy si sofisticat, care avantajeaza pe oricine si indeplineste de asemenea conditia versatilitatii, care pentru mine e foarte importanta. Sunt usor de combinat atat cu piese casual, cat si elegante, si se potrivesc la orice tip de eveniment. Eu intotdeauna ma simt increzatoare cand ii port”, imi spune Andreea.

Am incercat uleiul de buze de la Catrice. Este un dupe pentru Dior Lip Glow Oil?

4. Rochia petrecuta alba

760 lei, redusa de la 950 lei, amalin.com

„Inca o optiune delicata, feminina si sofisticata. Imi place albul, cum spuneam, iar acest model este definitia feminitatii pentru mine. Detaliul petrecut este senzual si intrigant, iar funda care vine pe o parte e irezistibila. Imi place drapajul din zona taliei, care pune silueta in valoare”.

5. Rochia din piele ecologica fucsia

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

624 lei, redusa de la 780 lei, amalin.com

„In ultimii ani cred ca am invatat sa port si culori intense – stiu, sunt la fel de surprinsa ca si tine! Au inceput sa-mi placa aceste nuante intense, regale, care sunt in trend acum. Rochia de piele fucsia ramane stilata si eleganta, dar imi place faptul ca e jucausa si indrazneata deopotriva. Pune foarte bine in valoare formele feminine si ma face sa ma simt increzatoare”, mi-a spus Andreea.

Foto: Arhiva personala