„The Last of Us” sezonul 2: Pedro Pascal a dezvaluit cand vor incepe filmarile

1
De Maria Constantin
16 mart. 2023

Succesul de care se bucura „The Last of Us”, serialul care are ca tema supravietuirea intr-o lume postapocaliptica, nu se va termina curand.

Productia este bazata pe jocul Playstation cu acelasi nume si urmareste povestea unui contrabandist, Joel (Pedro Pascal), care transporta o fata, Ellie (Bella Ramsey). Ea poate fi cheia gasirii unui tratament pentru o infectie fungica ce a adus iadul pe pamant, iar Joel trebuie sa o apere.

Primul sezon s-a incheiat destul de aproape de asemanator cu sfarsitul primului joc al francizei, oferind posibilitati de prelungire a povestii in asa fel incat sa nu se indeparteze prea mult de linia narativa a jocului, scrie Collider.

Intrebat recent de redactorul-sef al acestei publicatii daca exista vreo sansa ca filmarile la al doilea sezon din „The Last of Us” sa inceapa curand, Pedro Pascal a raspuns in gluma, fara sa dezvaluie prea multe: „In anul 2023? O, in ce anotimp suntem acum? Intram in primavara?”. Apoi a dat un indiciu: „Da, exista o sansa. Da.”

In aceste conditii, cei de la Collider se intreaba daca povestea din al doilea sezon o va urma pe cea din al doilea joc. Deocamdata, nimic nu e sigur. Desi producatorii nu au facut vreun anunt in acest sens, fanii se asteapta ca serialul HBO sa acopere subiectul din al doilea joc.

„De la zero” – serialul Netflix care te va face sa plangi si te va ajuta sa descoperi ce inseamna iubirea adevarata

Decizia de a continua serialul a fost luata la scurt timp dupa difuzarea celui de-al doilea episod, in ianuarie, iar regizorul si co-creatorul Neil Druckmann a dat vestea postand pe Twitter mesajul „Part II —> HBO”.

Dupa acest anunt, Bella Ramsey a vorbit si ea putin despre interesul enorm cu care asteapta povestea din sezonul 2: „Sunt foarte nerabdatoare, sa fiu sincera, pentru povestea Ellie/Dina”, i-a spus ea lui Josh Horowitz in podcastul „Happy Sad Confused”.

Cu toate ca „The Last of Us Part II” este in prezent ultimul joc al seriei, e posibil ca sezonul 2 sa nu consemneze sfarsitul serialului. Inainte de prelungirea productiei, co-creatorul Craig Mazin a spus ca desi in mod sigur nu este genul de productie care continua sezon dupa sezon, „probabil cantitatea de poveste ramasa (din ‘The Last of Us Part II’) ne va lua mai mult de un sezon ca sa o spunem.”

Foto: PR