Anul 2019 aduce tendinte neasteptate in materie de manichiura

1
De Raluca Runceanu
6 ian. 2019

Unghiile au devenit aproape o oglinda a personalitatii. Forma, culoarea sau modelul unghiilor spun ceva despre fiecare femeie.

Manichiura a evoluat atat de mult in ultimii ani, incat aproape ca s-a transformat in arta. Sigur ca unghiile minimaliste, nude, vor fi intotdeauna in tendinte si au avantajul ca se potrivesc oricarei tinute, insa recunoaste ca mori de nerabdare sa abordezi si tu acele modele fabuloase pe care le vezi acum peste tot: pe Instagram sau chiar pe unghiile celei mai bune prietene.

Foarte putine dintre noi mai aleg astazi sa-si coloreze unghiile intr-o singura culoare. Iar daca o facem, tinem neaparat cont de ultimele tendinte.

Noi am urmarit cu atentie pagina de instagram a faimoasei Betina Goldstein, nail artist in Los Angeles, si iti aratam si tie care sunt cele mai cool trenduri pentru 2019:

1. Inelele pentru unghii.

Acest tip de bijuterii ii confera manichiurii tale eleganta si reprezinta un must have pentru anul 2019. Daca vrei insa ca lookul final sa fie unul sofisticat, dar in acelasi timp minimalist, ai grija sa optezi pentru un lac de unghii transparent sau in culori neutre.

2. Glitter

Daca iti doresti o manichiura glam, glitterul va reprezenta intotdeauna o alegere potrivita. Fie ca alegi sa iti acoperi intreaga unghie cu sclipici sau doar sa ii conferi cateva detalii stralucitoare, unghiile tale nu vor trece neobservate.

3. Manichiura 3D

Pietre pretioase, cristale, perle sau aur, unghiile tale nu au fost nicicand mai rasfatate. Pentru ca efectul 3D sa fie unul wow, alege sa iti acoperi doar o parte din unghie. Ceea ce imi place la nail artistul Betina Goldstein este ca imbina naturaletea si minimalismul cu accesorii inedite si opulente, care te lasa pur si simplu cu gura cascata. E clar – manichiura 3D este in mare voga in 2019 si trebuie sa o abordezi si tu!

4. Pictura pe unghii.

Daca vrei ca unghiile tale sa aiba un design unic si elaborat, lasa frau liber creativitatii. Imaginatia ta nu are limite! Imagineaza-ti pur si simplu ca unghiile tale pot fi un tablou si deseneaza cu pensula speciala pentru unghii modele dintre cele mai diverse, in functie de starea sau de personalitatea ta. Fie ca alegi sa desenezi maci, fluturasi, stelute sau chiar expresii umane, unghiile tale vor fi in trend!

Foto: Instagram –Ā Michelle Humphrey