Te provoc sa te descoperi in 35 de zile

1
De Andreea Raicu
11 feb. 2019

Imi plac provocarile! Ma ajuta sa ma mobilizez oricat de obosita sau lipsita de energie sunt si sa fac lucruri care ma ajuta sa ies din zona de confort, ma invata sa fiu mai bine cu mine. Tocmai de aceea, m-am gandit sa te provoc!

Timp de 35 de zile te provoc sa te cunosti bine si sa intelegi care iti sunt nevoile si cum sa le indeplinesti, sa afli ce iti doresti cu adevarat, sa fii mai fericita, mai impacata cu tine, sa traiesti in echilibru cu tine.

Va fi o calatorie frumoasa, in care zilnic voi fi alaturi de tine

Iti voi trimite un video cu ajutorul caruia vei deveni mai constienta de tine, de actiunile tale, de felul in care reactionezi, simti, vezi viata si tot ce te inconjoara. Vei realiza cat de ordonata esti sau nu in viata ta, cat de relaxata sau nu esti zilnic, ce iti consuma energia si ce te incarca.

Tot ce trebuie tu sa faci este sa te abonezi la newsletterul nostru accesand acest link daca nu esti deja abonata: https://www.andreearaicu.ro/newsletter/

Vei primi, asadar, link-ul trimis odata cu newsletterul – daca il vei accesa, vei putea viziona imediat videoclipul zilei aferente.

IMPORTANT: Campania incepe pe data de 18 februarie. Asigura-te ca newsletterul tau nu intra in Junk!

Daca vei accepta aceasta provocare, la finalul celor 35 de zile vei deveni mai atenta la tine si la viata ta, vei invata sa faci alegeri constiente care iti fac bine, care te ajuta sa fii in echilibru cu tine.

Ce te motiveaza?

Pe parcursul acestei calatorii, voi fi aici langa tine si de aceea imi doresc sa imi spui cum te simti, ce te motiveaza, ce te impiedica sa iti duci pana la capat provocarea zilnica daca e cazul. Vei ajunge astfel sa faci parte dintr-o comunitate, sa impartasesti idei si emotii cu alti oameni care au acceptat aceasta provocare, sa sprijini pe cineva sa-si indeplineasca obiectivele si sa fii sprijinita la randul tau!

Ce zici, esti alaturi de mine? 🙂

Foto: Alex Rosieanu