Pe 6 martie Uranus intra in zodia Taur pentru prima data in ultimii 84 de ani. Schimbari importante pentru multe zodii

1
De Cristina Tudor
2 mart. 2019

Moment astrologic extrem de important. Pe data de 6 martie 2019 Uranus intra in zodia Taur pentru prima data in ultimii 84 de ani si aduce schimbari masive pentru majoritatea zodiilor.

Afla ce iti rezerva astrele pentru urmatoarea perioada.

Exista o schimbare masiva in urmatoarea perioada. Astrele ne sfatuiesc sa acordam o atentie deosebita energiilor Universului care se indreapta catre noi pentru ca putem beneficia foarte mult de pe urma lor.

Uranus, cunoscut si sub numele de „Marele Trezitor” sau „Zeul Cerului”, este planeta haosului si a schimbarilor neasteptate. Taurul, pe de alta parte, este un simbol al finantelor, valorilor, posesiunilor si al confortului.

Iata care este sfatul de care trebuie sa tii cont in urmatoarea perioada in functie de zodie.

Berbec – Nu grabi lucrurile. Ia-ti timpul necesar pentru a analiza situatia in care te afli si a gasi cele mai bune solutii care sa te ajute sa ajungi acolo unde iti doresti.

Taur – Ai mai multa incredere in tine. Esti pe drumul cel bun, insa lucrurile se misca destul de lent. Profita de aceste momente pentru a invata lucruri noi si a interactiona mai mult cu cei din jurul tau.

Gemeni – Dezbaterile sau negocierile sunt pe ordinea zilei in urmatoarea perioada. Ai rabdare si da dovada de profesionalism indiferent de persoanele pe care le intalnesti.

Rac – Trebuie sa inveti sa argumentezi cazurile tale cu prudenta si rabdare. In plus, in cazul in care ai nevoie de ajutor din partea colegilor sau de sfaturi din partea superiorilor, nu ezita sa ii intrebi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.