Nu te mai invinovati. Asa a fost sa fie. Universul are pregatit ceva mai bun pentru tine

1
De Cristina Tudor
2 iul. 2019

Trebuie sa ai rabdare si sa ai incredere ca Universul are un plan pentru fiecare dintre noi.

Uneori, cand simti ca nimic nu iti iese asa cum iti doresti, gandeste-te ca poate nu este momentul potrivit.

Este atat de usor sa crezi minciuna ca noi, femeile, vom fi complete doar atunci cand vom avea alaturi un barbat. Devenim victime ale capcanei care ne spune ca valoarea noastra se gaseste intr-o alta fiinta umana. Identitatile noastre devin atat de inradacinate in a fi iubita, logodnica sau sotia unui barbat. Dar adevaratul este ca singura persoana de care ai nevoie esti chiar tu. Tine minte asta.

Poate ca toate aceste intamplari in ultima vreme s-au intamplat cu un motiv. Asa a fost sa fie. Nu este vina ta. Nu este vina lui. De fapt, nu este vina nimanui. Universul iti pregateste ceva mai bun, incearca doar sa ai rabdare.

Fericirea ta nu provine din inima unui barbat. Iti este teama de singuratate. Inteleg perfect acest lucru. Insa poate ca singuratatea este ceea ce iti lipseste in aceste momente.

Te-ai gandit sa petreci mai mult timp cu tine? Sa iti asculti sufletul? Sa iti intelegi inima? Sa fii atenta la sentimentele pe care le ai? Sa iti pui ordine in ganduri? Ei bine, acesta este timpul tau. Profita de el. Descopera cine esti cu adevarat. Traieste doar pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.