9 botine interesante de purtat si acum, si la toamna

1
De Iulia Claudia Dumitru
23 aug. 2019

Nu e niciodata prea devreme ca sa-ti alegi botinele preferate pentru toamna, mai ales ca le poti purta si acum, cu rochii din denim, jeansi sau fuste lungi, vaporoase, in stil boho.

Adevaratele fashioniste se preocupa de cizme si botine de cu vara. Asa ca suntem pregatite: garderoba de toamna poate lua startul cu perechea potrivita de botine. Dar ce ankle boots sunt IN?

9 botine care raman la moda toamna aceasta

Iubitoare de botine, bine ati venit! Chiar daca e inca vara si defilam relaxate in sandale, va veni si ziua aceea. O zi de toamna cand vei purta botinele ceva mai des decat o faci acum, vara. Si sunt atat de multe modele de ankle boots interesante, incat sigur iti vei gasi preferata.

De la modele clasice la cele cu pattern interesant, care imita pielea de reptila. De la pielea embosata cu motive chic pana la modelele ce ies in evidenta prin forma. Cu atatea stiluri variate, sa tot alegi! Si daca nu ai inca o pereche, frunzareste bine lista noastra completa!

Botinele cu efect croco

Pielea ce imita modele croco a ramas la moda si in vara aceasta si continua dupa toamna. Mai ales daca o alegi in tonuri ce o pun in evidenta: kaki, verde, burgundy, maro, ocru, galben sau nuante tari.

Botine Asos Design, 33,49 euro

Botinele cu tocul patratos

Calapodul cu toc patratos este unul reprezentativ pentru trendurile actuale. Si va continua sa fie la moda si dupa ce se termina vara.

Botine Corina, 139,90 lei

Botinele albe

Daca vrei sa cumperi botine care raman la moda la toamna, alege botinele albe. Au aparut acum un sezon, au ramas la moda in vara aceasta si continua sa fie IN.

Botine Topshop, 35 lire

Botinele cu pattern leopard

Zebra sau leopard, orice pattern de inspiratie animala este inca la moda. Adauga un plus de culoare si textura cu acest gen de boots.

Ghete Next, 216 lei

Botinele cu PVC sau plastic

Nu putem vorbi despre ce pantofi se poarta in vara aceasta fara sa vorbim despre transparentele de plastic si PVC. Ele raman in trend si in toamna ce vine.

Ghete Asos Design, 43,99 euro

Botinele din piele intoarsa a la anii ‘70

Daca preferi moda Boho a trecutului, mizeaza pe ankle boots din piele intoarsa. Se potrivesc perfect cu blugi si cu rochiile maxi.

Botine, S.Oliver, 319,90 lei

Botinele incretite stil “parasuta”

Botinele “parasuta” sunt cele cu surplus de material, care se asaza in falduri pe glezne. Ele sunt in continuare considerate chic, potrivindu-se cu orice tinuta.

Botine Stradivarius, 77, 99 euro

Botinele snake skin

Si motivele snake skin sunt in recomandarile noastre de botine care raman la moda la toamna. O astfel e pereche de boots iti va pune in valoare orice pereche banala de jeansi!

Botine Mango, 199,99 lei

Botinele clasice negre

Pentru tinute ce nu se demodeaza, alege ghete pana la glezna pentru la toamna. Si mizeaza pe calapodul clasic ce se diferentiaza prin simplitate.

Botine Zara, 399,90 lei

Foto: Instagram/Darja Barannik