Netflix lanseaza noua serie de filme de Craciun: Iata ce ai de vazut!

1
De Maria Constantin
18 nov. 2019

Craciunul este tot mai aproape, iar Netflix vine cu tot ce are mai bun in aceasta perioada.

Netflix a pregatit o oferta irezistibila pentru Craciun si te imbie cu titluri atractive, ideale pentru toata familia. Fie ca iti doresti o comedie romantica, un film de animatie sau pur si simplu un film cu tematica de sarbatori, platforma de streaming aduce productii numai bune de urmarit in vacanta de Craciun.

Iata cateva filme care pot fi vazute pe Netflix in aceasta perioada, selectate de site-ul 7news:

„Holiday in the Wild”

Pentru a trece mai usor peste despartirea de fiul ei plecat la colegiu, newyorkeza Kate Conrad (Kristin Davis) abia asteapta sa plece intr-o a doua „luna de miere” cu sotul sau. Numai ca acesta cere divortul, iar Kate se duce singura in Africa.

In timpul unui safari in Zambia, ea il ajuta pe pilotul sau, Derek Holliston (Rob Lowe), sa salveze un pui de elefant. Il ingrijesc intr-o rezervatie, iar puiul se pune pe picioare.

Atrasa de viata simpla, Kate decide sa-si prelungeasca sederea si in timpul Craciunului. Departe de luxul de acasa, ea se simte fericita in mijlocul naturii si realizeaza ca uneori nu-i rau sa o iei de la capat.

„Let it Snow”

O furtuna de zapada loveste un orasel din Illinois in ajunul Craciunului, iar un grup de liceeni descopera ca prietenia lor e pusa la incercare de tot felul de provocari. Desi are multe sabloane, filmul este reconfortant si ideal pentru aceasta perioada.

Realizat dupa bestseller-ul scris de John Green, Maureen Johnson si Lauren Myracle, „Let it Snow” ii are in distributie pe Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Kiernan Shipka, Jacob Batalon si Joan Cusack.

Klaus

Jesper (Jason Schwartzman), cel mai slab elev de la scoala de postasi, este trimis pe o insula inghetata, undeva deasupra Cercului Polar, unde localnicii, dezbinati de rivalitate, abia isi mai vorbesc, daramite sa-si trimita scrisori. Coplesit de aceasta situatie, Jesper e pe cale sa se dea batut, insa gaseste un aliat pretios – profesoara Alva (Rashida Jones) – si il descopera pe Klaus (J.K. Simmons), un tamplar misterios care traieste singur intr-o cabana plina de jucarii facute cu mainile lui.

Prietenia lui neasteptata cu aceste personaje il ajuta pe Jesper sa schimbe comunitatea din Smeerensburg, iar oamenii isi descopera bunatatea si increderea in semeni.

Comedia de animatie este regizata de Sergio Sergio Pablos, coautorul productiei „Despicable Me”.

„The Knight Before Christmas”

O vrajitoare il arunca pe cavalerul medieval Sir Cole (Josh Whitehouse) in zilele noastre, taman in timpul Craciunului, undeva in Ohio. Acesta se imprieteneste cu Brooke (Vanessa Hudgens), o profesoara fasneata, dar dezamagita de viata ei sentimentala.

Brooke il ajuta pe Sir Cole sa se descurce in lumea moderna si sa descopere cum sa implineasca misterioasa cautare care il va aduce inapoi acasa. Insa cei doi devin tot mai apropiati, iar Sir Cole incepe sa se intrebe daca mai vrea sa se intoarca in timpul sau.

Regizat de Monika Mitchell si cu Emmanuelle Chriqui, Isabelle Franca, Ella Kenion si Jean-Michel Le Gal in distributie, „The Knight Before Christmas” este o comedie care te face sa crezi din nou in magia iubirii.

„Holiday Rush”

Un DJ foarte popular in New York, Rush Williams (Romany Malco), isi creste singur cei patru copii dupa ce si-au pierdut mama. Spre nesansa lui, micutii si-au pregatit niste liste cu cadouri de Craciun destul de piperate, tocmai cand el a ramas fara serviciu.

Producatoarea lui, Roxy Richardson (Sonequa Martin-Green) si matusa sa, Jo (Darlene Love), planuiesc sa-l ajute pe Rush sa revina in eter, daca acesta ar fi dispus sa-si coboare stilul de viata si sa traiasca mai simplu.

„Holiday Rush” e un film emotionant, in care un tata iubitor se intoarce la copiii lui si redescopera puterea iubirii, invatand ca fericirea vine nu din ceea ce detii, ci din cei pe care ii ai in jurul tau.

A Christmas Prince: The Royal Baby

A venit Craciunul in Aldovia, iar un bebelus regal este pe drum. Regina Amber (Rose McIver) si Regele Richard (Ben Lamb) se pregatesc pentru venirea pe lume a primul lor copil, dar trebuie sa-i gazduiasca pe Regele Tai (Kevin Shen) si Queen Ming (Momo Yeung) din Penglia, pentru a intari o alianta veche de 600 de ani.

Cand totul pare sa mearga bine, tratatul dispare, iar pacea regatului este amenintata. Amber trebuie sa descopere hotul inainte ca ceasul sa bata miezul noptii in ajunul Craciunului, altfel siguranta familiei sale si integritatea regatului vor fi periclitate.

Celelalte filme disponibile pe Netflix in aceasta perioada:

„Christmas Break-In”
„Christmas Survival”
„Elliot the Littlest Reindeer”
„Holly Star”
„Santa Girl”
„The Christmas Candle”
„Christmas in the Heartland”

„A Holiday Engagement”
„Christmas Crush”
„Dear Santa”

1 decembrie

„A Cinderella Story: Christmas Wish”

Foto: PR.