Horoscopul dragostei pe decembrie: Destainuirile pe care le facem acum vor avea un efect extraordinar

1
De Cristina Tudor
3 dec. 2019

Cum stai cu dragostea in decembrie in functie de zodie!

Cateva momente sunt cu totul speciale in decembrie: Luna Plina in Gemeni din data de 12 te impulsioneaza, ba chiar te impinge de la spate sa spui ce ai pe suflet, sa dai glas sentimentelor tale. Toate promisiunile si destainuirile pe care le facem acum nu sunt intamplatoare, ele trebuie sa se bazeze pe sentimente trainice si pe dorinta sincera de a ne fi bine si noua, si celui cu care ne impartim viata.

Din 20 decembrie, Venus intra in Varsator, astfel ca devenim mai indrazneti si dornici de schimbari, de provocari in viata personala, dorinta accentuata de Luna Noua si de eclipsa din data de 26, care ne dau curajul sa trecem la fapte, in spiritul sarbatorilor si in numele iubirii.

Horoscopul dragostei Berbec

Nu esti tu o fire visatoare, insa in luna decembrie iti doresti sa ai parte de liniste, sa oferi si sa primesti daruri, sa fii in randul lumii, iubita si protejata. Iubitul poate sa nu aprecieze modul in care esti tentata sa risipesti banii, dar tu nu arati nici urma de remuscare, pentru ca atunci cand daruiesti, nu faci calcule.

Fii receptiva la ideile lui legate de casa si de viitorul vostru comun, caci se pot dovedi incantatoare si folositoare. Poate va mutati, poate puneti la cale o investitie comuna. E momentul sa faceti planuri, sa va consolidati relatia si sa o imbunatatiti.

Horoscopul dragostei Taur

Daca ar fi posibil sa-ti petreci tot concediul de sarbatori in dormitor cu iubitul tau, cu sampanie si mancare comandata acasa, n-ai avea nimic impotriva. Taurii sunt intr-o dispozitie romantica, dar mai ales erotica de zile mari. Ar fi si pacat sa nu profiti de toata energia pozitiva si sentimentele intense care te cuprind.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.