5 piese vestimentare si accesorii de purtat la party-ul de Craciun de la birou

1
De Irina Constantin
10 dec. 2019

Calendarul este mai plin ca oricand si, chiar daca ai vrea sa te gandesti la tinute perfecte pentru fiecare eveniment, timpul nu iti permite.

Decembrie este o luna foarte aglomerata. Proiecte aflate pe ultima suta de metri, rapoarte finale, cumparaturi si planuri pentru sarbatori. In toata agitatia, iti este extrem de greu sa te gandesti ce sa porti la petrecerea de Craciun.

6 perechi de pantofi de petrecere care iti vor aduce complimente in perioada sarbatorilor

Ei, bine, pentru a salva timp pretios, poti concepe o tinuta potrivita atat pentru mersul zilnic la job, cat si pentru party-ul dat de companie. Daca pleci de la birou direct la petrecere, acest tip de outfit este cu adevarat ideal!

Ce sa porti la petrecerea de Craciun a firmei: 5 piese vestimentare si accesorii versatile

1. O rochie simpla si rosie

Daca vrei sa abordezi o tinuta simpla, dar de efect, investeste intr-o rochie minimalista, de culoare rosie. Pe timp de zi, o poti purta cu un pulover oversized, intr-o nuanta neutra, sau cu un sacou office si o pereche de pantofi cu toc foarte mic.

Rochie drapata Andreea Raicu Collection, 550 lei, shop.andreearaicu.ro

Seara, inainte de party, poti elimina sacoul si poti inlocui incaltarile de birou cu o pereche de pantofi stiletto din lac negru. Adauga un clutch glam si esti gata de petrecere!

Cele mai chic pulovere in nuante vanilate, de purtat iarna aceasta

2. Un accesoriu pretios pentru par

Daca nu ai timp sa iti schimbi coafura de la birou pana la petrecere, o clama sau un ac de par festiv poate salva imediat situatia. Alege un design de sezon, cu glitter, perle sau diamante stralucitoare!

Meli Melo Paris, 99,99 lei

 

ZARA, 59,90 lei

Nu trebuie decat sa iei una sau mai multe suvite de par, sa le ridici, sa le rasucesti si sa le prinzi la spate sau in lateral. Vei capata instant un aer fresh si vei arata ca si cum ai fi stat in fata oglinzii ore intregi!

3. O pereche de botine cool

Ghetele de zi pe care le porti la birou nu se preteaza unui party glam de Craciun, iar pantofii stiletto cu glitter arata straniu atunci cand defilezi pe holurile companiei, la 9 dimineata, cu o cafea in mana.

De aceea, daca vrei sa impaci cele doua medii, opteaza pentru o pereche cool de botine stretch, cu un toc special.

Stradivarius, 179,90 lei

Acestea merg de minune alaturi de jeansi si sacou, dar si purtate intr-o tinuta eleganta, cu rochie si un palton stylish.

4. O fusta midi, din piele ecologica

Daca esti o tipa sofisticata, ce adora sa poarte haine clasice si elegante, o fusta de lungime medie, din piele ecologica neagra, nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in aceasta perioada.

Fusta din piele ecologica neagra Andreea Raicu Collection, 380 lei, shop.andreearaicu.ro

Fiind super versatila, fusta poate fi purtata atat la birou, cu o maleta in orice nuanta si cizme lungi, cat si la un party, cu un top ceva mai strident si o pereche de botine.

Fusta plisata, piesa feminina esentiala pentru sezonul rece

5. O pereche de cercei statement

Orice tinuta de birou poate fi adusa la viata cu o pereche de cercei masivi, pretiosi si eleganti. Fie ca porti o rochie simpla, o pereche de pantaloni de stofa si camasa sau chiar jeansi, cerceii pot schimba totul.

Nissa, 119 lei

Alege o pereche pe gustul tau si, daca preferi cerceii supradimensionati, lasa-i pe ei sa fie vedetele. Mai exact, nu purta si un colier, bratari sau inele stridente. Less is more!

Foto: Instagram/@jourdansloane