Locul pe care trebuie sa il vizitezi in aceasta viata, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
13 dec. 2019

Viata e prea scurta pentru a ne limita la locul in care traim. Sunt atatea frumuseti in lume pe care nu trebuie sa le ratam!

Berbec

Kaikoura, Noua Zeelanda

Spiritul tau de aventura si iubirea pentru sport nu te lasa sa ratezi o astfel de destinatie. Kaikoura, Noua Zeelanda iti ofera tot ce e mai bun din ambele, iar o zi petrecuta aici te va face sa vrei si mai mult. Hraneste-ti latura aventuroasa si sportiva inotand cu delfinii si nu uita de vizionarea balenelor!

Taur

Paris, Franta

Schimbarea brusca a peisajul iti da emotii, asa ca cel mai bine ar fi sa vizitezi marile orase ale lumii. Parisul este un oras minunat daca iti este frica de schimbare si de a parasi confortul casei tale. Orasul iubirii are o cultura uimitoare si o gastronomie pe masura.

Gemeni

New York, SUA

New Yorkul este locul perfect pentru tine, deoarece este plin de oameni diferiti cu care poti socializa. Chiar daca ai mai fost aici, o noua vizita nu va fi niciodata plictisitoare. Vei avea foarte multe lucruri de facut, de la spectacolele de pe Broadway pana la incercarea noilor tendinte culinare. Nu te vei plictisi niciodata aici!

Rac

Jamaica, Caraibe

Tu esti foarte atasata de casa ta, dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa vezi locurile pe care ti le doresti cel mai mult. Iti place sa fii oriunde langa apa, ceea ce face ca Jamaica sa fie destinatia perfecta pentru tine. Aici, valurile de un albastru cristalin iti vor spala toate grijile. In momentul in care sorbi sucul de nuca de cocos, iar pielea ti se va praji la soare, atunci te vei simti acasa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.