Cea mai enervanta trasatura de caracter a fiecarei zodii

1
De Cristina Tudor
29 mart. 2020

Fiecare om are defectele lui. Din pacate, unele dintre ele pot fi extrem de enervante!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Berbecul este exagerat de impulsiv.

Aproape niciodata nu gandeste inainte sa actioneze sau sa spuna ceva. El considera acest lucru drept o dovada de putere, numai ca uneori asta inseamna sa creeze probleme celorlati. Stim cu totii ca nu ii este teama sa infrunte pe cineva, dar, uneori, ar fi mai bine sa isi tina gura.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Taurul este foarte incapatanat.

In loc sa lase trecutul in urma, el prefera sa aduca foarte des aminte de lucruri vechi, mai ales in confruntari. Ajuta la ceva? Nu! E genul de persoana care a rupt total legatura cu fostul, dar care tot simte ca trebuie sa fie suparata pe el. Asta il face sa se simta mai bine. Viata isi continua cursul firesc si ar trebui sa mearga mai departe. Este destul de frustrant sa traiesti in trecut!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Gemenii sunt superficiali.

Daca o conversatie sau o situatie nu este despre ei, atunci probabil sunt nepasatori si ignoranti. De asemenea, este frustrant atunci cand prietenii lor le cer sfaturi de viata, iar acestia ajung sa vorbeasca doar despre ei. Poate vor sa ajute povestind experientele lor, dar se poate face asta si fara sa fie egocentrici.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Racul este hiper-sensibil.

Duce totul mult prea departe, lucru destul de enervant. In loc sa isi controleze emotiile ca un adult, are tendinta de a exagera cu orice. Daca s-a despartit de partener sau a spart o farfurie, se pune imediat pe plans. Nu face fata prea bine presiunii din cauza sensibilitatii lui.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.