Cum sa ramai pozitiva in vremuri grele, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
9 mai 2020

Sa invatam cum sa ramanem pozitivi intr-o lume haotica este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru noi insine!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti o persoana pozitiva in mod normal, alegi sa te simti bine cu tine insati si te bucuri de viata ta, asa ca tot timpul incerci sa inlocuiesti obiceiurile negative cu unele pozitive.

Tu te simti mai degraba inspirata decat invinsa de greutatile vietii, pentru ca te vei gandi la ce merge prost si vei incerca sa schimbi situatia. Sa fii flexibila si deschisa in fata schimbarilor te ajuta sa ramai pozitiva.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pentru a ramane pozitiva este sa limitezi numarul de ore pe care il petreci urmarind stirile, stand online sau citind orice informatie negativa si deprimanta.

Cand esti prea expusa la negativitate, starea de spirit si nivelul de energie vor scadea, devenind nefericita si anxioasa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Reusesti aproape intotdeauna sa-ti focalizezi atentia asupra aspectelor pozitive ale vietii in loc sa te concentrezi pe probleme.

Faci tot ce poti pentru a aduce schimbari, fie ca este vorba de voluntariat sau donatii. De asemenea, cauti binele si micile bucurii ale vietii peste tot in jurul tau. Incerci sa fii realista cu tot ce se intampla, fara sa iti pierzi insa optimismul. Si reusesti!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Reusesti sa ramai pozitiva avand grija de tine si de oamenii pe care ii iubesti.

Incerci sa nu iti faci prea multe planuri sau sa te suprasoliciti singura. Stii ca ai nevoie de activitate fizica in fiecare zi pentru a-ti limpezi mintea si pentru a te simti mai bine. Ai grija de tine si esti atenta la modul in care iti petreci timpul, pentru ca stii cat de important este sa nu te grabesti, sa mananci bine si sa zambesti. Uneori, un simplu zambet te ajuta sa ai o dispozitie mai buna.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.