4 rujuri accesibile pe care make-up artistii le folosesc in secret

1
De Teodora Tirca
31 mai 2020

Daca formula e reusita, pretul nu mai conteaza pentru make-up artisti. De altfel, ei au in kit aceste rujuri ieftine de la supermarket, pe care le folosesc chiar si atunci cand machiaza cliente celebre.

Daca in privinta iluminatoarelor e mai greu sa gasesti calitate la preturi mici, cu produsele de buze e din ce in ce mai usor. Chiar si cele sub 50 de lei ne ofera o calitate surprinzatoare – uneori chiar prefer o formula mai ieftina, din diverse motive: pentru ca e vorba de un ruj „sheer”, semitransparent, pe care il consum foarte repede si trebuie sa-l cumpar mai des sau pentru ca vreau sa incerc mai multe nuante ale aceluiasi produs.

4 machiaje subtile de vara care iti vor accentua frumusetea naturala

In plus, acum poti gasi un inlocuitor accesibil pentru aproape orice produs high-end, iar acest lucru este si mai evident in cazul rujurilor. Iar make-up artistii stiu asta. „Machiajul ar trebui sa fie o activitate distractiva. Suntem mai deschise sa incercam noi formule si nuante de rujuri de la supermarket, pentru ca sunt mai accesibile si putem cumpara mai multe”, spune make-up artistul celebritatilor Lisa Aharon.

Asadar, daca vrei sa incerci un nou trend sau sa experimentezi cu diverse nuante, pana cand le gasesti pe cele care iti flateaza cel mai mult tonul pielii, te poti baza intotdeauna pe rujurile accesibile. Iata formulele pe care make-up artistii celebritatilor le adora:

1. L’Oréal Paris Color Riche Matte

nuanta Erotique, 44 lei, notino.ro

Este una dintre cele mai luxuriante formule de ruj de la L’Oréal Paris, iar make-up artistii si-au dat imediat seama de asta. Desi finish-ul e mat, acest ruj nu usuca deloc buzele, e foarte pigmentat si se aplica perfect uniform, la fel ca un produs scump. „E o nuanta nude care se potriveste oricarui ton al pielii, culoarea e intensa si rezista, formula este foarte cremoasa. Este comparabila cu produsele mele de 3 ori mai scumpe”, spune make-up artistul Andrea Tiller.

2. Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

nuanta Passion, 28 lei, redus de la 55 lei, notino.ro

Make-up artistul Jessica Hoffan mentioneaza ca ii place acest ruj lichid de la Revlon. „Este de departe cel mai usor de aplicat si de purtat ruj lichid mat pe care l-am folosit. Este foarte matasos, nu usuca buzele si se aplica uniform. Iar nuantele sunt atat de vii si atragatoare. Folosesc nuanta Passion pentru un look puternic sau nuanta Seduction daca vreau buze nude”, explica make-up artistul.

Cum aplici fondul de ten astfel incat sa nu se vada ca porti machiaj

3. Burt’s Bees 100% Natural Moisturizing Lipstick

nuanta Blush Basin, 39,17 lei, amazon.com

„Imi place totul la acest ruj: nuanta, textura, felul in care se aplica… Iar faptul ca e 100% natural e cireasa de pe tort. Pana la urma, ajungem sa ingeram o cantitate destul de mare de ruj de-a lungul vietii, iar acest produs ma face sa ma simt in siguranta. E foarte matasos, hidratant, formula sa luxurianta da impresia ca e un produs high-end – pur si simplu e o placere sa-l folosesti. Iar nuanta este un nude de zi cu zi care flateaza pe oricine”, spune make-up artistul Katelin Gan. Acest brand e mai greu de gasit in Romania, insa il vei putea comanda de pe Amazon.

4. Rimmel London Lasting Finish by Kate Nude Collection

nuanta 42, 27,52 lei, makeup.ro

Make-up artistul Ermahn Ospina spune ca adora rujurile Rimmel Lasting Finish, in special colectia de nude-uri realizata in colaborare cu modelul Kate Moss. „Imi place nuanta #42, pentru ca e un roz feminin cu un strop de bej in el, ceea ce il face potrivit pentru orice ton al pielii. Complimenteaza oricand un smokey eyes sau un machiaj natural, in functie de ocazie. In plus, ambalajul elegant si pretul prietenos nu pot fi trecute cu vederea”.

Foto: Instagram/@sazan