5 parfumuri sexy de vara care iti cresc puterea de seductie

1
De Teodora Tirca
5 iun. 2020

Vara are ceva aparte, cu aromele ei intense si caldura inabusitoare. Parca toate simturile noastre se trezesc la viata, iar parfumurile pe care le purtam in aceasta perioada ne raman impregnate in memorie.

De altfel, datorita temperaturilor ridicate, un parfum poate mirosi mai intens pe pielea ta vara, schimbandu-si complet valentele. Insa vara e de asemenea o oportunitate pentru a schimba registrul notelor: apeleaza la arome gurmande, fructate si seducatoare, care vor intoarce capete.

1. Givenchy L’Interdit Couture Edition

EDP 50 ml, 393,55 lei, redus de la 463 lei, douglas.ro

Da, acest parfum este la fel de sexy si intens precum sticla ce il contine. Imagineaza-ti o floare alba care intalneste un acord lemnos, misterios. Simte-te cuceritoare in timp ce te invalui in aromele de bergamota, pere, tuberoza, iasomie si floare de portocal tunisiana. Acesta nu este un parfum floral oarecare, caci notele se impletesc intr-un mod subtil si neobisnuit, care atrage atentia.

4 rujuri accesibile pe care make-up artistii le folosesc in secret

2. AVON Attraction

EDP, 50 ml, 89 lei fiecare, avon.ro

Noua gama de parfumuri unisex de la AVON m-a surprins foarte placut. Cred ca sunt cele mai interesante parfumuri pe care le-am incercat in ultimul an, cu adevarat seducatoare si misterioase. Au note bogate, care iti dau fiori si iti raman intiparite in memorie. Unul este mai fresh, de zi, pe cand celalalt este mai intens si mai gurmand, de seara. Acest duo este special creat pentru cupluri si intensifica atractia dintre voi: savurati impreuna notele de lime energizant din Brazilia, boabe de tonka cremoase si accentele de portocala si mosc intens.

3. Hugo Boss Alive

EDP 50 ml, 392 lei, notino.ro

Iata un parfum care te face sa simti ca traiesti cu adevarat, care te provoaca sa-ti traiesti pasiunile, sa te iubesti sa te descoperi – sa fii irezistibila! Este un parfum lemnos, cu note optimiste, pline de energie pozitiva. Dominat de inima de iasomie Sambac, parfumul evolueaza cu tonuri de vanilie de Madagascar, iar finalul lung si catifelat apartine combinatiei de lemn de santal, cu lemn de maslin, lemn auriu de Alaska si cedru chinezesc. O creatie a renumitei parfumiere Annick Menardo.

Top 5 iluminatoare lichide ideale pentru un make-up lejer, de vara

4. Maison Margiela Replica Beach Walk

EDT 100 ml, 461 lei, notino.ro

Daca vrei un parfum deosebit, gama Replica este cu adevarat desavarsita. Vei mirosi ca o zeita a verii purtand acest parfum ce evoca o zi lejera la plaja, in bataia brizei si a adierii de vara. Debutul dulce si proaspat apartine notelor de citrice, de bergamota si de lamaie, presarate cu piper roz. Povestea de vara continua cu tonuri exotice de ylang-ylang, lapte de cocos si prospetimea acordului acvatic Transluzone. Finalul lemnos, dulce si cald se datoreaza unui trio fascinant: cedru, mosc si benzoin.

5. Jimmy Choo Fever

EDP 60 ml, 151 lei, notino.ro

Toate parfumurile Jimmy Choo sunt sexy, insa acesta este cel mai apetisant de pana acum. Pur si simplu iti deschide inima si te provoaca sa traiesti intens, sa-ti iubesti corpul si sa te lasi cucerita. Sticla este irezistibila, iar notele de pruna, litchi chinensis, grapefruit, benzoin, aluna, tonka, vanilie, cafea si lemn de santal iti vor face vara de neuitat!

Foto: Instagram/Hilda Dias Pimentel