Cele mai inspirate tunsori pentru parul rar, lipsit de volum

1
De Cristina Tudor
6 iun. 2020

Daca ai parul rar, sigur ai incercat de toate: sampon uscat, spray-uri pentru texturare, bucle sau orice altceva care promitea sa-i ofere un plus de volum parului tau.

Poate fi foarte dificil sa te coafezi si sa adaugi volum parului rar sau fin. Doar tunsoarea potrivita are capacitatea de a transforma radical parul fin, iar tunsorile scurte sunt excelente pentru acest tip de par.

Un par mai scurt inseamna mai mult volum si mai putin timp petrecut in fata oglinzii pentru a te coafa. Iata ce tunsori pentru parul fin sa incerci:

Microbob

Microbobul este o optiune excelenta pentru parul rar sau fin. Nu doar ca adauga un plus de volum, dar are si capacitatea de a face orice tinuta sa para si mai cool. „Daca parul tau este fin si are tendinta de a se ridica de la radacini si nu de a sta lipit de scalp, atunci cere un microbob, completat de suvite tunse inegal”, declara pentru whowhatwear.co.uk hairstilistul Mark Lendon.

„Astfel vei obtine un lifting natural la radacini care adauga volum. Evita suvitele scurte in scari care pot reduce greutatea parului in zone nedorite, afectand rezultatul final”, adauga specialistul.

Cele mai multe femei s-au gandit cel putin o data sa-si faca o tunsoare bob. „Daca ai parul fin si ceva textura, orice lungime de bob va arata bine pentru ca va crea dimensiune si va face ca parul sa arate mai voluminos, in special daca ajunge pana la nivelul claviculei”, mai spune specialistul.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Izabel Goulart