Singurul lucru pe care il va face daca este intr-adevar indragostit de tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
17 iun. 2020

Fiecare barbat isi exprima sentimentele diferit.

O modalitate sigura de a-ti da seama daca te iubeste cu adevarat este sa fii atenta daca face acest lucru!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iti va spune atunci cand il deranjeaza ceva.

De cele mai multe ori, barbatii se prefac si vor sa lase impresia ca totul este in regula. Dar barbatul Berbec nu va face asta niciodata. Daca il deranjeaza ceva, iti va spune. In loc sa te superi ca este direct si iti spune ce are pe suflet, ar trebui sa apreciezi ca este sincer si ca iti spune ce il macina inainte ca lucrurile sa se inrautateasca.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iti impartaseste lucruri delicate atunci cand se afla intr-o pozitie vulnerabila.

Ti se pare usor sa porti o conversatie cu un Taur atunci cand va aflati la restaurant sau cand sunteti super relaxati. Dar informatiile cu adevarat sincere le va spune cand se afla intr-o pozitie vulnerabila sau in intimitate (cum ar fi imediat dupa ce ati facut sex). El iti va spune cat de mult te iubeste si cat insemni pentru el. Asculta-l si lasa-l sa se deschida!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te intreaba despre viata ta, trecutul tau si poarta conversatii profunde cu tine.

Pentru a afla cat de interesat este barbatul Gemeni de tine, trebuie sa acorzi o importanta deosebita conversatiilor pe care le porti cu el. Daca este interesat cu adevarat de viata ta, de trecutul tau, inseamna ca este interesat cu adevarat de tine. Vrea sa te cunoasca, sa stie totul despre tine si va dori sa-ti impartaseasca la randul lui lucruri despre el insusi. Toate acestea pentru ca nativul din Gemeni cauta o relatie serioasa. Iubeste discutiile profunde si este pregatit sa-ti raspunda la toate intrebarile importante pe care i le pui.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.