Pe ce e bine sa dai banii in functie de semnul tau zodiacal

horoscop bani martie
1
De Teodora Tirca
29 aug. 2018

Tu cum iti cheltui banii castigati cu sudoarea fruntii? In functie de zodia ta, afla ce investitii iti fac sufletul fericit.

Cand vine vorba de cheltuit, probabil ca printre cele mai temperate semne zodiacale se afla Fecioarele si Capricornii. Si poate si Berbecii, desi de multe ori actioneaza cu impulsivitate. Gemenii si Leii adora placerile de moment, asa ca nu vei gasi o avere in conturile lor de economii. Pestii sunt visatori, iar Racii prea generosi. Oricare ar fi obiceiurile noastre financiare, banii se duc. Iata in ce merita sa investesti in functie de interesele zodiei tale, potrivit celor de la Elite Daily.

Berbec

Esti foarte activ, asa ca nu vei regreta niciodata banii pe care ii investesti in echipamente sportive sau de catarari pe munte. Iti place sa fii independent si sa nu stai intr-un singur loc, asa ca o alta investitie potrivita pentru tine ar fi un cort, ca sa faci camping oriunde, cand ai chef.

Taur

Taurilor le plac lucrurile scumpe si calitative, si cel mai probabil vor fi tentati sa investeasca in lenjerie intima sau produse de ingrijire personala. Cinele scumpe la restaurant din cand in cand pot fi de asemenea un rasfat binemeritat pentru ei.

Gemeni

Gemenii sunt adolescentii vesnic indragostiti carora le place sa aiba optiuni. Daca esti Geaman, te va tenta varianta premium a aplicatiei Tinder, numita Tinder Plus, pentru ca iti permite sa dai Like-uri nelimitate si pana la 5 Super Like-uri pe zi. Flirtul n-a fost niciodata mai intens!

Rac

Familia inseamna totul pentru tine. Ce investitie te-ar putea avantaja mai bine decat o excursie cu toata familia? Fa-le o surpriza placuta celor dragi, in cazul in care stai bine cu finantele.

Leu

Un party distractiv in oras e rasfatul suprem pentru tine, avand in vedere ca iti da ocazia sa socializezi si sa fii in lumina reflectoarelor. Asa ca pune-ti rochia cu paiete, mobilizeaza-ti toti prietenii si lasa muzica sa te ghideze!

Fecioara

O vizita la coafor este investitia care te va ajuta sa te simti bine cu tine. Vrei sa-ti impui punctul de vedere in orice situatie, iar o coafura perfecta te ajuta sa ai mai multa incredere in tine.

Balanta

Tu stii sa apreciezi un vin bun – singur sau cu prietenii. Daca ai ocazia, du rasfatul la urmatorul nivel, organizand o excursie de degustare de vinuri in Europa. Ce zici de vizitarea unei crame din Toscana?

Scorpion

Iti plac fenomenele misterioase, asa ca investeste intr-un album de astronomie. Cartile de tarot te intriga si ele, deci cumpara-ti un set si distreaza-te impreuna cu prietena ta. Cine stie, poate inveti sa prezici viitorul.

Sagetator

Adori aventurile si calatoriile. Surplusul de finante ar trebui sa mearga catre destinatii exotice in cazul tau. Daca ai timp sa iesi si la intalniri acolo, vei fi mai mult decat satisfacut.

Capricorn

Ai neaparat nevoie sa investesti intr-un antrenor personal. Esti perfectionist, iar regula se aplica si in cazul sportului. Pentru ca esti focusat pe obtinerea rezultatelor, cel mai indicat ar fi sa lucrezi sub indrumarea unui specialist.

Varsator

Iti plac la nebunie parfumurile. Fiecare aroma iti aminteste de o perioada din viata ta, trezindu-ti nostalgia. Investeste intr-un parfum nou pe care sa-l iei cu tine in vacanta. De fiecare data cand il vei mirosi, iti vei aminti de experientele frumoase pe care le-ai trait acolo.

Pesti

O sedinta de yoga sau meditatie e rasfatul potrivit pentru tine. Emotiile tale au o profunzime aparte, si ai nevoie de un ritual pe masura ca sa le poti accesa. Calmul sedintelor de meditatie te va ajuta sa-ti reincarci bateriile pentru o buna perioada de timp.

Foto: Shutterstock.com