5 sampoane si masti care intensifica nuanta parului brunet si ii dau mai multa stralucire

1
De Teodora Tirca
20 aug. 2020

Daca te-ai plictisit de parul tau brunet, fie el natural sau vopsit, am o veste buna: exista cateva produse care iti vor oferi fara efort o culoare multidimensionala!

Pe vremuri nu credeam in sampoane care promit sa reimprospateze culoarea parului, pana ce nu am incercat unul de la John Frieda. Pur si simplu mi-am spalat parul normal, iar cand l-am uscat am observat ca nuanta mea naturala de brunet devenise mai interesanta, mai intensa si mai stralucitoare. Parul meu arata ca si cum as fi folosit un produs  nuantator, insa procedura a fost mult, mult mai simpla.

Sampoanele si mastile cu pigment pentru parul brunet reprezinta cea mai usoara modalitate a-ti improspata lookul fara efort si de a te indragosti din nou de suvitele tale. Parul va capata si un aspect mai sanatos si mai stralucitor, ceea ce e intotdeauna un plus pentru mine. Daca ai suvite mai deschise (de exemplu saten), vei obtine un look multidimensional foarte atragator.

5 sampoane care cresc luminozitatea parului si il fac sa arate mai sanatos de la prima spalare

Iata ce produse pentru par brunet te vor ajuta sa-ti pui in valoare culoarea actuala:

1. John Frieda Brilliant Brunette Visibly Deeper

38 lei, notino.ro

Imi place la nebunie acest sampon. Este o varianta imbunatita fata de cea pe care o foloseam acum 7 ani. Actioneaza prin intensificarea parului castaniu, ajutandu-te astfel sa obtii mai multa profunzime. Are efect de iluminare si iti face culoarea mai vibranta, mai proaspata. Este potrivit atat pentru parul natural, cat si pentru cel vopsit.

2. Moroccanoil Cocoa masca nuantatoare pentru par brunet

98,70 lei, redusa de la 141 lei, beauty-lounge.ro

Produsele Moroccanoil nu ma dezamagesc niciodata, iar aceasta masca pentru intensificarea parului brunet a fost o surpriza foarte placuta. Are pigmenti maroniu inchis si creste intensitatea culorii, intensificand nuantele deja existente in parul tau. Obtii un efect natural in doar cateva minute. Aplic-o dupa samponare si las-o sa actioneze 5 minute, apoi clateste bine cu apa calduta.

3. Fudge Care Cool Brunette

58 lei, notino.ro

Aceasta varianta este perfecta pentru tau brunet daca iti doresti sa anulezi nuantele de roscat si galben care pot surveni mai ales dupa decolorari si vopsiri repetate. Acest sampon anuleaza nuantele calde si iti ofera un brunet rece, intens si stralucitor.

4. Matrix Total Results Dark Envy Color Obsessed Mask

35 lei, redusa de la 42 lei, salonprovider.ro

Are culoarea verde, insa nu te speria – acest pigment neutralizeaza perfect nuantele roscate din parul brunet (natural sau vopsit), pentru a-ti oferi o culoare „curata”, moderna si vibranta. Daca iti doresti un brunet pur, aceasta masca e pentru tine. Aplic-o pe lungimi si lasa-o sa actioneze cateva minute inainte de a o clati cu apa calduta.

5 sampoane care iti lasa parul frumos parfumat zile intregi

5. Christophe Robin Shade Variation Mask – Ash Brown

84,75 lei, lookfantastic.ro

Ador acest brand pentru ingrijirea parului! Am descoperit masca aceasta pentru par brunet din intamplare, si mi-am cumparat varianta „Pocket”, de 75 ml. Imi place pentru ca ii reda parului brunet nuanta calda, fara sa accentueze nuantele de rosu sau galben. Mai mult decat atat, ii confera profunzime si o stralucire de invidiat!

Foto: Instagram/@anisasojka