6 cupluri zodiacale sortite esecului

1
De Cristina Tudor
23 oct. 2020

Cand te indragostesti, nu ti-ai dori sa existe o modalitate prin care sa afli daca relatia ta va prospera sau daca este sortita esecului?

Sau mai rau, daca va deveni una toxica si nefericita si va va provoca suferinta amandurora? Unele relatii nu fac bine niciunuia dintre parteneri, indiferent cata rabdare ar avea sau cat de multe eforturi ar depune acestia pentru ca ea sa functioneze. Unele relatii par promitatoare la inceput, dar se deterioreaza rapid.

Nu ar fi mai usor daca am putea prezice cu exactitate ceea ce urmeaza sa se intample, astfel incat sa putem evita sa suferim mai tarziu? Din moment ce nu putem vedea in viitor, putem profita de instrumentele pe care le avem la dispozitie, cum ar fi astrologia.

6 cupluri zodiacale sortite esecului

Berbec si Capricorn

Nu exista o incompatibilitate mai mare decat cea dintre un Berbec (semn de foc) si un Capricorn (semn de pamant).

Capricornul este adeptul regulilor si este extrem de sarguincios, in timp ce Berbecul nu este interesat sa lucreze pentru nimeni sau sa respecte ale reguli decat cele impuse de el. Berbecul va ajunge sa se simta neglijat de Capricornul muncitor, iar Capricornul va fi coplesit de spontaneitatea Berbecului. Acest cuplu ar fi mai potrivit pentru un parteneriat de afaceri decat pentru o poveste de dragoste.

Taur si Sagetator

Taurul si Sagetatorul au moduri total diferite de a privi lumea, de a se exprima si de a comunica. In acest caz, contrariile cu siguranta nu se atrag.

Un Taur nu vrea sa raneasca niciodata pe nimeni, crezand ca e mai bine ca unele lucruri sa nu fie niciodata spuse, in timp ce un Sagetator nu tine nimic in el pentru a cruta sentimentele cuiva.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.