Primerul pe care Kaley Cuoco l-a folosit ca sa aiba ten perfect in ziua nuntii

1
De Maria Constantin
1 nov. 2020

Exista un primer care iti ofera acel aspect de pori micsorati si iti ajuta tenul sa arate perfect, fie ca porti sau nu machiaj.

Cand trebuie sa iesi din casa si sa iti pregatesti minutios machiajul, stii bine ca trebuie sa incepi din timp, pentru ca fiecare detaliu necesita precizie maxima. Ajungi sa stai o vesnicie in fata oglinzii pentru a lucra fara graba si fara sa dai gres. Insa de multe ori, cand in sfarsit termini, observi ca nu trece mult si machiajul se duce pe apa sambetei, iar imperfectiunile reapar.

Se mai intampla. De aceea este important ca, inainte de toate, sa folosesti un primer bun. Chiar si in zilele in care optezi pentru un look ultraminimalist, primerul este singurul produs care iti poate transforma in bine tenul. Dar ce baza de machiaj sa cumperi? Ei bine, cel mai bine este sa te bazezi pe ceea ce a dovedit ca poate rezista la testul timpului, puncteaza Us Weekly.

Primerul  de la COVER FX e preferatul vedetelor

Cover FX Blurring Primer, 117,81 lei, emag.ro

Acest produs se vinde bine si exista un motiv bun pentru asta. Make-up artistul Jamie Greenburg a castigat increderea starurilor propunandu-le intotdeauna cele mai bune produse. Ea i l-a recomandat si actritei americane Kaley Cuoco in ziua nuntii ei, cand s-a casatorit cu Karl Cook.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I wore lashes for @jamiemakeup and let @christinesymondshair brush my hair 💁🏼‍♀️💥

O postare distribuită de Kaley Cuoco (@kaleycuoco) pe

Primerul COVER FX este foarte fin si are o textura usoara, asa ca il poti intinde cu usurinta pe piele. Foloseste o cantitate mica in zonele cu imperfectiuni sau pori dilatati. Rezultatul? Aceasta baza de machiaj confera un efect denumit „soft focus” de Us Weekly, asemanator machiajului aplicat cu aerograful, dar tenul arata mai natural.

Cum aplici fondul de ten astfel incat sa nu se vada ca porti machiaj

Primerul reduce aspectul liniilor fine si ridurilor, iar vitamina E infuzata combate actiunea radicalilor liberi. Clientele care l-au incercat sunt de parere ca acopera excelent porii si se potriveste cu orice tip de fond de ten, asa ca va deveni rapid noul tau produs preferat din aceasta gama. Totodata, din review-urile mentionate rezulta ca tenul se simte mai catifelat, iar aspectul fetei este mult imbunatatit, chiar si atunci cand alegi sa nu porti fond de ten peste.

Perfect si inainte si dupa machiaj

Acest produs e la fel de bun si daca il folosesti dupa machiaj, pentru retus, spune make-up artistul Jamie Greenburg.

Foto: Instagram/Kaley Cuoco