Saptamana aceasta in redactia Andreea Raicu: noile hanorace pentru copii si topul cu bretele din perle

1
De Teodora Tirca
20 nov. 2020

A fost o saptamana cu multe emotii, pentru ca am lansat un proiect nou, atat de drag noua. Hanoracele cu mesaje pozitive pentru copii sunt aici!

Traim vremuri incerte si derutante, dar asta nu inseamna ca nu mai avem dreptul la bucurie, la a lupta pentru lucrurile care ne fac sa zambim. Dimpotriva, cred ca acesta e cel mai bun moment pentru a ne rasfata un pic, pentru a privi in interiorul nostru si a afla ce ne-ar face sufletul fericit.

Echilibrul emotional este in echipa noastra un subiect important, un subiect pe care se bazeaza, in final, toate proiectele noastre. De la tricourile si hanoracele cu mesaje, pana la programele de sport, meditatie si mentoring. Asa ca nu a fost deloc neobisnuit pentru noi sa ne gandim si la nevoile emotionale ale copiilor.

Asa a luat nastere linia de hanorace cu mesaje pentru copii! „Ce m-a inspirat sa o creez? E simplu! Propria mea experienta de copil care isi dorea sa auda anumite lucruri de la parinti la acea varsta impresionabila. Lucruri pe care toti copiii vor sa le auda de la parintii lor: ca sunt si fac suficient, ca iubirea parintilor e neconditionata si ca fericirea lor este mai importanta decat orice.

Impreuna cu echipa mea si cu o prietena psiholog am lucrat la aceste mesaje care sper sa va dea de gandit si sa va faca mai constienti de importanta educatiei emotionale a copiilor”, au fost cuvintele Andreei despre noua colectie.

Avem inca o surpriza pentru tine: asorteaza-te cu cel mic si ai 15% reducere: Pana pe 25 noiembrie, daca cumperi un hanorac pentru micutul tau si vrei si unul pentru tine, cel pentru tine va fi redus cu 15%. Foloseste codul Hanorac15 cand plasezi comanda!

hanorace pentru copii

La shootingul colectiei au participat vedete precum Laura Cosoi si Aylin Cadîr, care au venit impreuna cu micutii lor, adevaratele staruri ale noii noastre linii de hanorace.

Hanoracele in nuante de albastru, negru, roz si alb, cu mesaje precum „I am happy”, „All I need is love” sau „I am enough (and my mom knows it)” li s-au potrivit atat de bine!

Probabil cel mai delicat si feminin top din colectia 7 Senses by Andreea Raicu

Avem cateva piese noi in colectia 7 Senses, printre care si topul cu bretele din perle, care suntem siguri ca iti va placea la fel de mult ca si noua!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

Combinatia de alb si perlute mici e absolut fermecatoare – nu e de mirare ca a devenit unul dintre preferatele Andreei! Topul este disponibil si pe negru sau nude.

265 lei, shop.andreearaicu.ro

In colectia de toamna 7 Senses au mai aparut rochia furou cu bretele incrucisate, kimono-ul verde muschi sau rochia furou fuchsia.

390 lei, shop.andreearaicu.ro

370 lei, shop.andreearaicu.ro

245 lei, shop.andreearaicu.ro

Care lansare te bucura cel mai mult si ce produse ai vrea sa mai vezi pe shop-ul Andreea Raicu? Suntem deschisi sugestiilor tale, asa ca nu ezita sa ne comunici!

Avem un giveaway pe Instagram!

Weekendul asta vrem sa te rasfeti cu cateva produse de beauty si cu niste lecturi noi, care sa te ajute sa explorezi mai mult. Tot ce trebuie sa faci ca sa castigi este sa intri pe pagina de Instagram @shop.andreearaicu si sa ne dai follow, apoi tag in comentarii unei prietene cu care ai vrea sa imparti aceste activitati de relaxare.

Castigatoarea va fi aleasa luni, pe 23 noiembrie, prin random.org.

Foto: Alex Galmeanu; Instagram/@araicu