Ce urasti cel mai mult cand lucrezi de acasa, in functie de zodia ta

1
De Maria Constantin
30 nov. 2020

Pandemia ne-a obligat anul acesta sa lucram mai mult de acasa. Iar asta s-a dovedit mai complicat decat parea – cu unele lucruri nu ne putem obisnui, orice am face.

De cate ori nu am avut o zi in care ne-am fi dorit sa ramanem acasa, sa nu mai pierdem atata timp pe drum si sa lucram de pe propria canapea? Insa anul acesta, cand pandemia de COVID-19 ne-a obligat sa stam acasa si sa lucram de la domiciliu, multi au descoperit ca e mai complicat decat se asteptau. Astrele ne spun ce detestam cel mai mult cand lucram de acasa, in functie de zodie.

Berbec

Urasti cand internetul merge prost sau cand computerul ori telefonul iti fac zile fripte. Nu ai rabdare cu „scaparile” tehnologiei.

Taur

Te enervezi cand animalul tau de companie si familia te intrerup din ceea ce ai de facut. Chiar nimeni nu tine cont ca tu ai de lucru?

Gemeni

Nu-ti place sa petreci atata timp in acelasi loc. Acum nu mai ai niciun motiv sa pleci de acasa. Of, ce mult iti placea drumul pana la birou – uneori chiar te duceai pe jos!

Rac

Ai devenit lenesa, iar asta te irita. Adevarul e ca nu mai ai niciun motiv sa te aranjezi, asa ca preferi sa ramai in pijamale.

Leu

Te enerveaza tot ce iti distrage atentia – esti tentata sa iti verifici telefonul pentru a vedea mesajele, sa citesti stirile si sa pornesti televizorul.

Fecioara

Te-ai insingurat de cand lucrezi de acasa si te simti plictisita fara cineva care sa-ti tina companie. Iti lipsesc glumele cu colegii de munca.

Balanta

Te irita senzatia ca ziua de lucru nu se mai termina si ca tot mai ai ceva de facut. Ti se pare ca iti petreci zilele in casa doar muncind, si nu te mai distrezi deloc.

Scorpion

Nu-ti place sa stai in acelasi loc toata saptamana fara sa conduci spre serviciu sau sa mergi pe jos, cum faceai inainte in fiecare zi.

Emotia pe care iti e greu sa o exprimi, in functie de zodia ta

Sagetator

Detesti sa te simti ineficienta, desi ai acelasi volum de lucru ca inainte. Nu-ti dai seama de ce, dar erai mai productiva la birou.

Capricorn

Urasti sedintele virtuale in care colegii vorbesc unul peste altul. Parca pierzi timp fara sa rezolvi ceva cu adevarat.

Varsator

Iti este greu sa separi viata de acasa de serviciu, iar asta te enerveaza de multe ori. Simti ca lucrul nu se mai termina niciodata.

Pesti

Urasti faptul ca nu poti sa-i vezi pe ceilalti si sa te bucuri de discutiile fata in fata pe care le aveai la serviciu.

Foto: Unsplash.com