Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Leul se confrunta cu sentimente complicate

1
De Cristina Tudor
3 dec. 2020

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna decembrie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In ceea ce priveste dragostea, luna decembrie iti va da impresia ca esti pus/a pe pauza.

Dar nu e asa doar pentru tine, ci pentru toata lumea. Daca esti implicat/a intr-o relatie, nu vor exista modificari sau vesti. Totul este plat si ar trebui sa te bucuri de asta: Traieste linistea momentului! Doar daca esti singur/a, viata ta amorosa va fi activa. Nu vei cauta o relatie serioasa, ci mai degraba relatii sporadice. Nu uita sa folosesti protectie!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Viata sentimentala continua sa-ti ofere cele mai mari satisfactii.

Te vei descurca foarte bine, iar tu si partenerul/a de viata va veti simti fericiti. Vei continua sa-i impartasesti totul si asta e de bine, deoarece comunicarea este foarte buna. Viata ta amoroasa este foaret activa si satisfacatoare. Daca esti singur/a, vei atrage sexul opus si te vei distra cu puterea ta de seductie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In dragoste, iti va merge fantastic in decembrie.

Acum incepi o etapa romantica foarte importanta pentru viata ta de cuplu, una mai plina de intelegere si romantism. Daca esti singur/a, vei avea atat de multe oportunitati de aventura, dar si de relatii serioase incat nu vei avea timp sa te intalnesti cu toti cei pe care ii placi. Ii poti intalni oriunde te duci: la munca, activitati culturale sau sportive, in cartier, prin intermediul prietenilor… profita de asta!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, luna aceasta va exista mai mult dialog in cuplu.

Acest lucru se intampla din cauza unor probleme legate de munca sau sanatatea persoanei iubite. Va veti sustine reciproc, iar problemele va vor uni la fel de mult ca si iubirea. Daca esti singur/a, aceasta nu va fi o luna buna de a-ti cauta marea iubirea, ci mai degraba te-ai axa pe relatii pasagere sau aventuri de-o noapte.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.