Barbatul Rac descifrat cu bune si cu rele

1
De Cristina Tudor
4 mai 2021

Asa cum v-am obisnuit, astazi revenim cu ghidul prin care puteti intelege mai bine barbatii Rac!

Racii sunt zodie de apa, sunt cea mai dificila, intoarsa pe toate partile, sensibila si usor de iritat zodie dintre toate.

Barbatii Rac sunt foarte atenti la detalii, intotdeauna vor cauta armonie si isi vor dori ca lucrurile sa fie puse in ordine. In acelasi timp, starea lor de spirit se poate schimba de la o secunda la alta si te pot face sa te simti ca si cum nu stii ce te-a lovit.

Cand vine vorba despre femei, barbatii Rac vor prefera intotdeauna femeia care ii face sa se simta protejati si in siguranta. Acestia nu pot mentine relatii care li se par superficiale, au nevoie de persoane in care pot avea 100% incredere. Au o relatie speciala cu mamele lor, sunt barbati care isi apreciaza foarte mult rudele si prietenii.

Horoscop Rac

Horoscop Rac: Calitati

Barbatii Rac sunt pregatiti pentru familie, casa, masina, copii cat cuprinde si multe mese copioase impreuna. Insa pana acolo, cale lunga! Probabil cea mai proeminenta calitate a unui Rac este empatia. Racii pot empatiza cu oricine, pana si cu cel mai viclean om de pe pamant. Empatia le poate face zile negre si de cele mai multe ori oamenii in care au crezut si au investit, ii vor dezamagi. Pentru ca… asa sunt ei, pun totul la bataie, fara sa se uite inapoi. Racii iubesc cu tot corpul, cu tot sufletul sau nu iubesc deloc. I-ai putea numi extremisti? Poate.

Totodata, barbatul Rac este un bun ascultator. Pot asculta probleme altuia sau prin ceea ce trece celalalt cu orele, insa introspectia nu e chiar punctul lor forte.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.