7 trenduri de manichiura pentru toamna 2021

1
De Irina Constantin
26 aug. 2021

Nici nu s-a terminat inca luna august, ca deja ai minte un mood board cu look-uri tomnatice?

Poate ca te-ai saturat de caldura si tanjesti dupa acele apusuri superbe de septembrie. Poate ca te-ai plictisit de pantalonii scurti si de-abia astepti sa porti din nou palarii, cardigane si pulovere tricotate.

Chiar daca mai e putin pana cand sezonul de toamna isi intra in drepturi, poti visa si te poti inspira din trendurile anului acesta. In ceea ce priveste manichiura de toamna, credem ca vei fi foarte entuziasmata.

Iata 7 trenduri de manichiura de toamna pentru 2021, pe care le poti testa deja!

1. Leopard print, in varianta fresh

Acest imprimeu a fost adaugat, pana acum, pe absolut orice piesa vestimentara sau accesoriu. Poate ca ar fi momentul sa il integrezi si in manichiura ta de toamna, daca iti place atat de mult! Iar daca vrei o varianta fresh si cool, nu picta toata unghia, ci doar jumatate, sau creeaza impresia de spatiu negativ.

Instagram @paragonnails

2. Tonuri neutre

Tonurile nude nu vor disparea niciodata din tendinte si nici nu ar trebui – sunt atat de frumoase, elegante, pretioase si simple, in acelasi timp. Ele se potrivesc de minune pe o manichiura de toamna, asa ca foloseste-le cu incredere si in acest sezon.

Instagram @imarninails

3. Culori inchise si intense

Daca iti plac look-urile indraznete si outfiturile elegante, aceasta manichiura ti se va potrivi perfect. Nuantele precum bleumarinul adanc, verdele inchis si intens sau visiniul puternic sunt extrem de cool in toamna 2021.

Instagram @thehangedit

4. Nuante mix & match

Manichiura simpla ti se pare plictisitoare si vrei mereu sa incerci modele noi? Esti intotdeauna curioasa cum poti sa iesi din tipare cu noile tale unghii? Toamna aceasta, incearca un styling mix & match, in care sa folosesti nuante care se completeaza frumos una pe cealalta. Nu vei da gres!

Instagram @nails_of_la

Instagram @buffcs

5. Nuante metalice si modele minimaliste

Iti plac accentele metalice, aurii sau argintii? Vesti bune: le poti include linistita intr-o manichiura de toamna trendy in 2021. Pentru o nota cat mai actuala, opteaza pentru un model minimalist, discret si cool, in detrimentul unor unghii complet pictate in oja metalica.

Instagram @paragonnails

6. Verde khaki

Iata una dintre nuantele sezonului de toamna 2021! Verdele khaki este foarte cool si se potriveste atat in cazul femeilor care adora tinutele casual sau de inspiratie masculina, cat si celor mai elegante si mai feminine.

Instagram @buffcs

7. Spatiu negativ

Adori designurile creative si manichiura inedita? Incearca sa iti pictezi unghiile creand spatiu negativ de diferite feluri. Poti opta pentru acelasi tip de model pe toate unghiile sau te poti juca. Indrazneste si vei obtine cele mai bune rezultate!

Instagram @celmatique

Instagram @imarninails

8. Model floral minimalist

Anul acesta, manichiura de toamna poate fi florala si feminina. Totusi, nu vorbim despre modele extrem de detaliate, care imita realitatea sau picturile, ci de flori minimaliste, simple si jucause. Acestea vor face furori tot sezonul!

Instagram @betina_goldstein

Instagram @betina_goldstein

Foto: Pexels.com.