Cele mai bune produse de machiaj pe care le-am descoperit anul acesta

1
De Teodora Tirca
25 dec. 2021

Pentru mine, acestea sunt starurile anului 2021 in materie de machiaj.

Anul acesta am folosit mai putin machiaj, pentru ca am lucrat in mare parte de acasa, insa asta nu inseamna ca nu am testat o gramada de produse. Asa cum am mentionat si in materialul despre cele mai bune produse de ingrijire ale anului, nu vorbim doar despre ce s-a lansat in 2021, ci despre toate produsele pe care eu le-am testat in 2021 si care m-au impresionat. Sa incepem!

1. Beautyblender The Leveler Pore Minimizing Primer

The Leveler Pore Minimizing Primer - Baza de machiaj minimizare pori ❘ BEAUTYBLENDER ≡ SEPHORA

150 lei, sephora.ro

Cele mai multe primere pe care le-am incercat nu fac cu adevarat o diferenta pe pielea mea si evit sa le folosesc. Insa acesta chiar mi-a oferit ceea ce imi doream: o suprafata neteda, pe care sa astern mai frumos fondul de ten. „Sterge” porii si camufleaza micile imperfectiuni, asa ca in unele zile il folosesc chiar si fara fond de ten peste.

2. Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation

Synchro Skin Radiant Lifting Foundation - Fond de ten ❘ SHISEIDO ≡ SEPHORA

191 lei, notino.ro

Fondul de ten care m-a impresionat anul acesta a fost Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting. Acopera dintr-un strat toate imperfectiunile, dar arata natural si confera un glow de piele „sanatoasa” si tanara. Nu pot sa explic exact efectul, dar pielea mea arata extraordinar cand il folosesc – ca atunci cand dorm foarte bine, mananc ce trebuie si beau multa apa. E de asemenea destul de rezistent – pe pielea mea rezista pana la finalul zilei.

3. Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer

Synchro Skin Self-Refreshing - Anticearcan ❘ SHISEIDO ≡ SEPHORA

124 lei, notino.ro

Il ador pentru ca are o acoperire buna, ma ajuta sa arat fresh si odihnita, dar nu-mi accentueaza uscaciunea sau liniile fine din jurul ochilor. Arata bine pe ten toata ziua, gratie tehnologiei „self-refreshing”.

4. Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer

115 lei, notino.ro

Si Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over m-a impresionat anul acesta. Are o acoperire excelenta si un finish satinat care te face sa arati odihnita. Imi place ca e special creat pentru a fi folosit pe toata fata, nu doar in jurul ochilor, astfel ca vei putea camufla orice mica imperfectiune fara sa obtii acel efect de masca.

Ca varianta accesibila, inca imi place Catrice HD Liquid Camouflage, pe care l-am mentionat si anul trecut.

Cele mai bune produse de ingrijire a pielii pe care le-am descoperit anul acesta

5. Pat McGrath Labs Skin Fetish: Sublime Perfection Powder

Sublime Perfection Blurring Under-Eye Setting Powder - PAT McGRATH LABS | Sephora

165 lei, sephora.ro

Am aflat de curand ca aceasta este pudra pe care make-up artistul Alexandru Abagiu o foloseste, si chiar l-am vazut aplicand-o la o sedinta foto. Rezultatul m-a impresionat atat de mult, incat am vrut neaparat sa o cumpar si eu. Este creata pentru a seta machiajul din zona ochilor, insa eu o folosesc pe toata fata pentru un efect de blurare instant si o luminozitate atragatoare. Nuanta Yellow mi se pare cea mai flatanta, dar daca ai ten foarte deschis iti recomand varianta Light.

6. L’Oréal Paris Infaillible Fresh Wear 24h Powder Foundation

L’Oréal Paris Infaillible Fresh Wear 24h pudra machiaj

54 lei, notino.ro

Teoretic este un fond de ten sub forma de pudra, dar mie imi place sa folosesc acest produs ca pudra de finisare sau pentru retusuri. Imi ofera un plus de acoperire acolo unde am nevoie si matifiaza tenul fara sa incarce sau sa usuce. In plus, are o rezistenta impresionanta.

7. Huda Beauty Tantour Contour & Bronzer Cream

Tantour Contour & Bronzer Cream - Crema bronzanta si de conturare ❘ HUDA BEAUTY ≡ SEPHORA

150 lei, sephora.ro

Nu e un produs pe care l-as fi remarcat, dar am auzit atatea lucruri bune despre el in comunitatea de beauty, incat am vrut sa-l incerc. Este un bronzer cremos, care sculpteaza si ofera in acelasi timp un efect subtil de bronzare, iar partea buna este ca se seteaza si ramane intact pe ten toata ziua. Trebuie sa folosesti putin produs, pentru ca este foarte pigmentat. Eu il aplic cu degetele, apoi uniformizez cu un buretel de machiaj.

8. Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

Soft Pinch Liquid Blush - Fard de obraz ❘ RARE BEAUTY ≡ SEPHORA

110 lei, sephora.ro

Acesta a fost anul fardurilor de obraz cremoase sau lichide. Le ador pentru imi ofera o luminozitate proaspata si dau iluzia de ten foarte bine hidratat (chiar si atunci cand e uscat). Formula Rare Beauty se blenduieste perfect si rezista toata ziua pe ten, iar nuantele sunt superbe!

Top 5 cele mai seducatoare parfumuri de iarna

9. Rare Beauty Always An Optimist 4-In-1 Mist

Rare Beauty Long-Lasting Setting Spray | Sephora

135 lei, sephora.ro

Imi place sa setez machiajul cu acest mist de la Rare Beauty. „Topeste” si blureaza pudrele pe care le aplic, conferind un efect soft si proaspat. In plus, este atat de glowy, incat uneori renunt sa aplic iluminator.

10. Dior Forever Couture Luminizer Highlighter

DIOR Dior Forever Couture Luminizer iluminator

201 lei, notino.ro

In zilele in care aplic iluminator, ador aceasta varianta fina de la Dior. Ilumineaza pielea in cel mai sublim mod, fara sa fie prea evident, prea pudrat sau sa accentueze textura pielii.

11. Pat McGrath Mothership VII Divine Rose

625 lei, sephora.ro

Aceasta este paleta pe care am folosit-o cel mai mult anul acesta. Stiu ca produsele Pat McGrath sunt scumpe si nu as investi in toata colectia, dar mi-am dorit cateva produse care au iesit in evidenta din punctul meu de vedere. Fardurile ei de pleoape sunt incredibile – nuantele sunt minunate, texturile sunt diferite de orice altceva am incercat. Daca vrei sa-ti faci un cadou „glam” de ziua ta sau de sarbatori, iti recomand aceasta paleta.

12. Catrice x Jenny Eyeshadow Palette

Catrice x Jenny paletă cu farduri de ochi

41 lei, notino.ro

Am fost incredibil de impresionata de aceasta paleta accesibila de la Catrice. Daca nu vrei sa investesti in Pat McGrath, atunci iti recomand varianta aceasta, care iti va oferi un efect similar. Fardurile nu sunt doar incredibil de pigmentate, ci au si o textura unica, ce accentueaza privirea in cel mai frumos mod. Nuanta Offshore in mod special e preferata mea. Atentie – e editie limitata, asa ca nu va fi disponibila pentru totdeauna.

13. Huda Beauty Life Liner Quick ‘N Easy Precision

Life Liner Quick 'N Easy Precision - Tus de ochi lichid ❘ HUDA BEAUTY ≡ SEPHORA

100 lei, sephora.ro

Unul dintre cele mai pigmentate si rezistente tusuri pe care le-am incercat. Fiind tip carioca este si usor de aplicat, mai ales dupa ce exersezi cateva zile. Din pacate, in acest moment stocul este epuizat, dar sper sa revina.

14. Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil Waterproof

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil - Creion de ochi | Makeup.ro

100 lei, sephora.ro

Creioanele rezistente de la Urban Decay raman printre preferatele mele si anul acesta. Au o formula cremoasa, dar se seteaza si rezista pana la demachiere – iar nuantele sunt incredibile.

15. Lash Brag Volumizing Mascara

Anastasia Beverly Hills Lash Brag mascara pentru volum

136 lei, notino.ro

Lash Brag a fost cea mai buna mascara pe care am incercat-o anul acesta. Ofera alungire, dar mai ales volum, si are o nuanta foarte pigmentata care evidentiaza genele. Rezista toata ziua si se demachiaza usor.

16. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

120 lei, sephora.ro

Brow Wiz de la Anastasia ramane produsul meu preferat pentru conturarea sprancenelor. E foarte subtire, astfel ca poti sa trasezi linii fine, realiste, care imita firele de par. La final, uniformizez culoarea cu ajutorul periei de la celalalt capat.

17. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

125 lei, sephora.ro

Ceara pentru fixarea sprancenelor de la Anastasia Beverly Hills a cauzat ceva rumoare anul acesta. M-am hotarat sa o incerc si eu si mi-a placut foarte mult. E un produs transparent, ca un gel, care fixeaza sprancenele in orice forma vrei, astfel ca obtii acel efect de laminare care e foarte modern acum. Foloseste o cantitate mica de produs si uniformizeaza cu peria de sprancene.

18. Charlotte Tilbury Pillow Talk Lipstick

119 lei, topstar.ro

Rujul Pillow Talk de la Charlotte Tilbury a fost preferatul meu. Cred ca, de fapt, momentan este preferatul meu din toate timpurile. Acest rose nude este foarte rezistent, este flatant pentru orice tip de ten, iar finish-ul mat e special, pentru ca nu e deloc uscat – buzele raman hidratate pe tot parcursul zilei si parca au ceva mai mult volum. Il ador!

19. Shiseido Shimmer Gel Gloss

Shiseido Shimmer GelGloss Luciu de Buze sclipitor cu efect de hidratare

90 lei, notino.ro

Am adorat acest gloss de la Shiseido tot anul. Are o formula de gel lejera si deloc lipicioasa, iar particulele stralucitoare confera volum si stralucire de oglinda buzelor. E destul de rezistent pentru un gloss, dar va trebui reaplicat pe parcursul zilei.

20. Sephora Collection Lip Stain Lip Liner

Buy Sephora Collection Lip Stain Liner - 13 Marvellous Mauve - NNNOW.com

50 lei, sephora.ro

M-a impresionat acest creion de buze. Nuantele sunt perfecte, este cremos si se aplica usor, dar se seteaza si rezista foarte mult. Uneori il aplic pe toata suprafata buzelor, fara sa mai aplic rujul. Arata excelent!

Foto: Instagram/@scottbarnescosmetics