Cea mai mare greseala pe care ai facut-o in 2021, in functie de zodia ta

1
De Teodora Tirca
7 ian. 2022

2021 a fost un an dificil, si cu siguranta fiecare dintre noi a facut cateva miscari neinspirate. Unde crezi ca ai gresit anul trecut?

De cele mai multe ori nu suntem constienti de greselile pe care le facem, insa constientizarea ne ajuta sa luam decizii mai bune pe viitor. Nu conteaza daca anul trecut a fost bun sau rau pentru tine – si tu ai facut probabil cel putin o greseala pe care ai vrea sa o indrepti. Afla care e aceea, in functie de zodia in care te-ai nascut (iar daca nu crezi in zodiac, cel putin te vei amuza pentru cateva minute):

Berbec

Chiar daca esti genul de persoana care isi asculta inima inainte de orice altceva, anul trecut acest lucru ti-a adus cateva probleme. Sa actionezi impulsiv si instinctiv nu e intotdeauna cea mai inspirata miscare. Nu-ti spun sa-ti ignori inima, ci sa-ti cantaresti ceva mai mult deciziile inainte de a actiona.

Taur

Cea mai mare greseala a ta a fost sa te indoiesti de tine constant. Nu ai avut incredere in tine si ai renuntat la unele lucruri pe care le-ai fi putut obtine cu usurinta, din cauza ca nu ai crezut suficient in tine. In 2022, sper sa profiti de fiecare oportunitate care iti iese-n cale – nu te teme de esec, pentru ca acesta face parte din viata.

Gemeni

Sa elimini din viata ta oamenii care iti fac rau e o alegere buna. Totusi, in 2021 te-ai distantat de oameni care nu au meritat asta si pe care ai vrea sa-i ai alaturi. In 2022 poti alege sa „vindeci” anumite relatii de prietenie care iti fac bine si sa renunti la oamenii toxici.

Rac

Probabil ca cea mai mare greseala pe care ai facut-o in 2021 a fost sa-ti reprimi emotiile. Durerea ta emotionala a crescut pana ce ai simtit ca nu mai poti face fata. In 2022, confrunta-ti toate emotiile, chiar si pe acelea care nu-ti plac si pe care nu vrei sa le procesezi. Esti mai puternica decat crezi.

Leu

Astepti multe de la tine, iar aceasta e trasatura care te propulseaza catre succes. Totusi, in 2021 ai fost dura cu tine si te-ai criticat atunci cand nu ti-ai atins obiectivele. Mai presus de toate, trebuie sa-ti accepti limitele, sa te odihnesti si sa fii blanda cu tine.

Fecioara

In 2021 ai gandit prea mult. Gandurile obsesive ti-au furat linistea si te-au impiedicat sa traiesti in prezent. In 2022 evita sa analizezi prea mult oamenii si situatiile si incearca sa te lasi dusa de val. Accepta lucrurile pe care nu le poti controla si vei fi infinit mai fericita.

Balanta

In 2o21 ai lasat sa-ti scape o oportunitate extraordinara – fie in viata sentimentala, fie in cea profesionala. Ti-a fost teama sa-ti asculti instinctul si ai pierdut. Regretele nu vor ajuta la nimic, insa, asa ca aduna-te si da-ti toata silinta in 2022 – ia decizii fara frica si invata sa ti le asumi.

Scorpion

Ti-ai daruit inima persoanei gresite. Ai judecat gresit un om, iar asta ti-a adus lacrimi si suferinta. In 2022, asigura-te ca nu le permiti oamenilor toxici sa intre in viata ta. Prioritizeaza linistea si pacea, si vei vedea ca totul va deveni mai usor.

Sagetator

Nu te-ai pus pe primul loc anul trecut. Ai prioritizat oamenii pentru care ai fost doar „planul de rezerva”, in loc sa te gandesti la tine si la nevoile tale. In 2022 permite-ti sa fii egoista din cand in cand – nu e un lucru rau.

Capricorn

Ai oferit a doua sansa persoanelor care nu erau demne de asta. Abilitatea ta de a ierta este minunata, dar nu toti cei pe care ii ierti merita sa ramana in viata ta. Poti sa ierti o persoana in timp ce te separi de ea definitiv – uneori, asta e cea mai buna solutie pentru tine.

Varsator

Nu ai gasit puterea de a te ierta pentru greselile pe care le-ai facut. Ai fost aspra cu tine, te-ai judecat si nu ti-ai oferit iubire si intelegere. Ai o constiinta de sine foarte puternica, un lucru admirabil, insa uneori te trage in jos. Invata sa te ierti, asa cum ii ierti pe cei din jur.

Pesti

Bunatatea ta ti-a pus cateva piedici in 2021. Le-ai permis unor oameni sa-ti franga inima pentru a doua oara, iar acum te gandesti obsesiv la asta. Invata sa fii buna cu ceilalti in timp ce iti iei apararea si decizi ce e mai bine pentru tine.

Foto: depositphotos.com