Zodiacul seductiei. Top 5 zodii de femei irezistibile

1
De Cristina Tudor
11 feb. 2022

Fiecare femeie prezinta frumusetea sa unica, cucerind atat prin frumusetea sa exterioara, cat mai ales prin valorile interioare, emotionale, intelectuale si sufletesti.

Zodiacul seductiei abordeaza acele zodii care reusesc inca de la primele priviri sa atraga atentia, mizand in special pe energia senzuala astrala pe care fiecare zodie o primeste. Acestea sunt cele 5 native care atrag interesul celorlalti precum un magnet al seductiei, care se fac remarcate cu usurinta oriunde s-ar afla.

Horoscopul seductiei si zodii de femei irezistibile: Varsator

Cu chip luminos si priviri care atrag aproape fara exceptie interesul celorlalti, femeia Varsator nu este neaparat o femeie ce atrage prin formele ei fizice, ci mai degraba prin energia pe care o emana.

Chiar daca sunt frumoase si chiar ele sunt constiente de frumusetea pe care o prezinta, femeile Varsator aleg hainele discrete, sunt misterioase si retrase cand vine vorba de viata lor personala. Cu toate acestea, emana o energie pozitiva, sunt inteligente si pot purta discutii deosebit de captivante cu cei din jur, au o personalitate puternica si o empatie deosebita. Femeile Varsator sunt parca inconjurate de o aura luminoasa si plina de iubire si toti cei din jur simt un confort aparte in preajma acestor native.

Oriunde merg si oricat de discrete si misterioase ar fi, reusesc intotdeauna sa lase in urma o impresie buna. Aceste native uimesc prin maturizarea precoce, prin responsabilitate, empatie, altruism si creativitate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com