Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru saptamana 14-20 februarie

1
De Cristina Tudor
12 feb. 2022

Horoscop saptamanal. Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana din februarie.

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Sunt in locul in care trebuie sa fiu. Nu ma mai intorc catre trecut si nici nu imi mai fac griji pentru viitor. Aici si acum se intampla viata mea, asa ca invat sa o traiesc cum stiu eu mai bine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma eliberez de toate gandurile negative, de griji, de probleme, de stres, de anxietate astfel incat sa fac loc fericirii adevarate, linistii si bucuriei in inima mea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Privesc cu zambetul pe buze si cu inima deschisa catre viitor. Sunt nerabdatoare sa vad care este planul Universului pentru mine. Intre timp, ma bucur de viata de acum.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Nu mai lupt impotriva morilor de vant. Fac un pas in spate si ii permit Universului sa imi arate care este planul pe care il are pentru mine. Ii permit destinului sa imi arate calea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Nu ma mai las influentata de oamenii din jurul meu; in schimb, aleg sa ii permit intuitiei sa ma conduca. Iau decizii bazandu-ma pe ce imi dicteaza inima si sufletul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.