Cum sa treci mai usor peste o dezamagire, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
13 feb. 2022

Dezamagirea este ceva despre care invatam inca de la o varsta frageda. Sentimentul de a fi lasat balta, cineva care nu tine cu tine, promisiunile nerespectate, visurile neimplinite si chiar propriul esec, toate acestea provoaca dezamagire sub diverse forme.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Optimismul tau inerent te opreste din a zabovi prea mult asupra negativului. Tu mergi mai departe si gasesti altceva pe care sa te concentrezi.

Te-ar putea ajuta sa participi la o competitie, sa faci sa ceva care sa te scoata din zona ta de confort sau sa incepi un nou proiect.

Daca te arunci in ceva care te pasioneaza, nu vei ramane prea mult dezamagita.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti o persoana destul de rezistenta si puternica, asa ca o dezamagire nu te va dobori.

Dupa ce ai experimentat una, chiar vei arata o oarecare compasiune si bunatate, astfel incat sa te poti vindeca si sa iti continui viata.

Stii ca lucrurile nu vor merge intotdeauna asa cum iti doresti. Fa-ti timp pentru a-ti procesa sentimentele, dar nu le lasa sa-ti blocheze planurile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este foarte util pentru tine sa discuti cu un prieten sau cu cineva in care ai incredere dupa o dezamagire. Daca nu scoti la suprafata ce simti, nu e bine pentru tine. Acele sentimente pot reaparea in viitor si pot provoca daune.

Esti o persoana foarte inteligenta si te va ajuta sa vorbesti despre o situatie sau o persoana care nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor tale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Esti o persoana foarte sensibila, iar daca nu procesezi lucrurile emotional, acest lucru ti-ar putea afecta comportamentul si deciziile.

Trebuie sa fii intr-un spatiu sigur si sa ai un sistem de sprijin atunci cand treci printr-o dezamagire. Daca iti interiorizezi sentimentele, ar putea duce la emotii precum furia si tristetea intensa si ar putea deveni si mai greu pentru tine sa te vindeci.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.