Horoscopul banilor pentru saptamana 14-20 februarie. Gemenii nu vor evolua daca nu cauta schimbare

1
De Cristina Tudor
14 feb. 2022

Gemenii nu vor evolua daca nu cauta schimbare si nu ies din zona de confort!

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Toata munca ta asidua va da roade in mai multe moduri in aceasta saptamana.

Motivatia ta catre succesul in cariera poate aduce un impuls si situatiei tale financiare, fie ca e vorba de o marire de salariu, promovare, fie castigand un bonus substantial.

Daca vrei ceva, ridica-te si cere. Ai puterea de a obtine ceea ce iti doresti, asa ca foloseste-ti abilitatile de comunicare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Incepe saptamana explorand cateva idei mari. In loc sa iei de bune cuvintele altora, mai bine ai face propriile cercetari.

Indiferent daca iti schimbi domeniul de studiu, te intorci la scoala sau doar faci cercetari independente, aceasta noua cale te-ar putea conduce catre cel mai inalt sine.

Banii nu pot cumpara dragostea, dar iti pot oferi stabilitate, ceva ce tanjesti sa ai. Cauta acea stabilitate, mai ales cand treci printr-o perioada emotionala, si nu cumpara lucruri doar de dragul de a te linisti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana incepe intr-o nota intimidanta, insa astrele te vor ajuta sa depasesti barierele si blocajele.

Pe masura ce zilele trec, vei avea puterea de a te manifesta si de a cere ceea ce meriti, in special atunci cand vine vorba de bani.

Nu iti fie teama sa ceri ceea ce iti doresti. Nu vei evolua niciodata daca nu cauti schimbare!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Saptamana aceasta, accentul se va pune pe parteneriat. Acest aspect iti poate transforma relatiile profesionale ori de afaceri in ceva mai mult.

Fie ca semnezi un contract sau incepi un parteneriat de afaceri, este o saptamana buna pentru angajamente.

Nu vei obtine mai multi bani acum, insa viitorul arata bine. Mai mult, vestea buna e ca nici nu vei pierde bani. Situatia ta financiara ramane constanta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com