Horoscopul saptamanii 21-27 februarie. Racul poate obtine ceea ce isi doreste

1
De Denisa Toma
21 feb. 2022

In aceasta saptamana, Venus si Marte formeaza aspecte cu Neptun, pe 23 si 24 februarie, ceea ce aduce un plus de creativitate, pasiune si senzualitate in relatii.

Mercur, planeta comunicarii, formeaza o cuadratura cu Uranus pe 24 februarie si ne zguduie modul de gandire sau schimba situatiile care au nevoie de o reinnoire.

Descopera horoscopul saptamanii 21-27 februarie pentru zodia ta:
Berbec

Timp de cateva luni la rand, ai avut senzatia ca trebuie sa cersesti atentia celorlalti. Nu este ca si cum nimeni nu vede eforturile depuse de tine, dar pare ca pur si simplu nu le pasa. Te simti descurajata, dar in aceasta saptamana vei descoperi ca trebuie sa renunti la asteptarile pe care le ai de la ceilalti.

Cum pari versus cum esti cu adevarat, in functie de zodia ta

Taur

Ai facut unele schimbari majore in viata ta in ultima perioada. Dar in aceasta saptamana este momentul sa visezi iar la planuri de viitor si sa iti exprimi dorintele. Vorbeste despre ideile tale si implica-te mai mult in comunitatea ta.

Gemeni

Ai nevoie de ajutor si acum este momentul ideal sa il ceri. Apeleaza la toti acei oameni care s-au oferit sa te ajute sau care iti sunt datori. Vei observa ca iti poti usura mult viata daca apelezi la sustinerea celorlalti.

Rac

Ai puterea de a obtine ceea ce iti doresti in aceasta saptamana. Fie ca esti in cautarea unui nou job sau esti la inceput de drum intr-o relatie, ai capacitatea de a obtine exact ce vrei. Este important sa realizezi ca nu trebuie sa depui prea mult efort atunci cand situatia iti este favorabila.

Leu

Ai facut multi pasi importanti in relatia ta in ultimele luni, dar ai evitat sa vorbesti despre unele chestiuni delicate legate de bani. Tranzitele din aceasta saptamana, in special de pe 23 si 24 februarie, te incurajeaza sa ai acele discutii sensibile cu partenerul tau. Este momentul sa vorbesti despre grijile tale legate de bani.

Cel mai enervant comportament al tau intr-o relatie, in functie de zodia ta

Fecioara

Daca unii dintre prietenii tai isi permit sa viseze cu ochii deschisi, tu esti obligata sa revii cu picioarele pe pamant in aceasta saptamana. Din pacate, trebuie sa rezolvi nu doar problemele tale, ci si pe ale altora. Vesti neasteptate despre educatie sau o calatorie apar pe 24 februarie si iti afecteaza planurile pe termen lung.

Balanta

Luna plina in Leu, de saptamana trecuta, a adus o noua relatie in viata ta, o noua pasiune sau un nou hobby. Iar acum esti intr-o etapa in care te bucuri de placerile vietii. Saptamana aceasta incearca sa te relaxezi si sa te bucuri de momentele frumoase alaturi de cei dragi.

Scorpion

In ultima perioada ai simtit ca esti obligata sa faci multe schimbari pe care nu ti le-ai dorit in mod deosebit. Aceasta saptamana iti ofera oportunitatea sa readuci bucuria in spatiul tau si in viata ta. Poti petrece mai mult timp acasa, facand ceea ce iti place.

Sagetator

Ti-a fost groaza sa aduci in discutie probleme legate de bani cu partenerul tau de viata sau cu colegii de camera. Dar cheltuielile de acasa incep sa scape de sub control si nu poti fi singura persoana care sa acopere toate facturile. Pe 23 februarie, Marte, planeta actiunii, formeaza o conexiune cu Neptun si ceea ce simteai ca ar putea fi o confruntare devine o discutie libera despre circumstante si valori. Ai mai mult de pierdut daca nu spui ce gandesti.

Capricorn

Cei mai multi dintre prietenii tai te considera o persoana responsabila, iar in aceasta saptamana ai oportunitatea sa stralucesti si sa iti asumi rolul de lider. Toata lumea se va bucura ca ai preluat controlul. Trebuie sa te folosesti de aceasta energie pentru a aduce mai multa ordine si in propriul tau program.

Cei mai doriti barbati ai horoscopului: 3 zodii irezistibile

Varsator

Pentru tine este o perioada in care vei putea sa iti organizezi mai bine viata, incepand chiar de la mici detalii, precum organizarea locuintei. Vei descoperi ca toate lucrurile pe care le faci in spatele scenei se vor dovedi foarte utile in viitor. Totul face parte dintr-un proces de reinventare, care te va ajuta sa stralucesti in perioada urmatoare.

Pesti

Atentia tuturor este indreptata asupra ta in aceasta saptamana. Familia, prietenii si colegii apeleaza la tine pentru sfaturi intelepte. Pari sa te dedici cu usurinta celorlalti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te concentrezi numai asupra lor. O veste neasteptata primita pe 24 februarie te va face sa iti indrepti atentia asupra propriilor tale proiecte.

Foto: Unsplash.com