10 cele mai bune produse de machiaj sub 50 de lei

1
De Teodora Tirca
11 mart. 2022

In ultima vreme am descoperit mai multe produse geniale de makeup, iar apoi mi-am dat seama ca acestea au un lucru in comun: sunt foarte accesibile.

In colectia mea de makeup vei gasi atat produse luxury, cat si produse extrem de accesibile care imi sunt la fel de dragi. Dintotdeauna mi-a placut sa descopar ca poti crea un machiaj reusit fara sa cheltui prea multi bani. Produsele cosmetice din supermarket au evoluat mult, iar formulele sunt comparabile cu cele high-end, uneori chiar mai impresionante (oare cum e posibil?).

Cam toate produsele mele preferate din ultimele luni au preturi accesibile, asa ca am vrut sa le impartasesc cu tine:

1. Revolution Pro Foundation Drops

26 lei, notino.ro

Cum poate fi acest fond de ten atat de accesibil? Mi-e greu sa inteleg, pentru ca am fost impresionata de calitate. Are o textura subtire si extrem de lejera, asemanatoare unui serum, dar acopera foarte bine roseata si petele pigmentare, fara sa accentueze zonele mai uscate. Acoperirea este medie, dar atunci cand aplic doua straturi subtiri, reusesc sa obtin acoperire totala. Finish-ul este mai mult mat decat luminos, dar daca aplici un primer hidratant vei obtine acel glow faimos. De asemenea, pe tenul meu a rezistat toata ziua, chiar si cu masca.

2. Catrice True Skin Concealer

20 lei, notino.ro

Catrice e deja unul dintre brandurile mele preferate – aproape tot ce incerc isi face loc in colectia mea. Iubesc concealerul lor lansat anterior, Liquid Camouflage, asa ca am vrut neaparat sa-l incerc si pe acesta – si mi-a placut la nebunie! Este varianta mai hidratanta, formulata cu acid hialuronic. Imi place ca arata natural, dar ofera o acoperire perfecta. Uneori il folosesc pe tot tenul, in loc de fond de ten, uniformizandu-l cu un buretel usor umezit. Arata incredibil si rezista toata ziua.

7 parfumuri magice de primavara, care iti pun in valoare energia feminina

3. Revolution Highlighter Reloaded

29 lei, douglas.ro

Sunt foarte pretentioasa cand vine vorba despre iluminator. Nu-mi plac cele care exagereaza textura pielii si se vad de la o posta, de aceea optez de obicei pentru variantele cremoase, mai subtile. Insa acesta este un iluminator pudra extrem de fin, care se asaza incredibil de frumos pe piele. Imi place chiar mai mult decat variantele scumpe pe care le-am incercat. Confera o luminozitate angelica, fara sa arate „fake”. Si e atat de accesibil! Eu am nuanta „Just My Type” si mi se potriveste perfect.

4. Essence Bronzer Brush

15 lei, notino.ro

Daca ai nevoie de o pensula pentru pudra, bronzer sau chiar blush, aceasta este perfecta. Desi e foarte accesibila, perii sunt fini si „ridica” o cantitate perfecta de produs pudrat. Eu o folosesc cel mai des pentru setarea fetei cu pudra, dar functioneaza la fel de bine pentru bronzer si blush.

5. Essence Bronzed This Way

17 lei, notino.ro

Imi dau seama ca mai am multe produse Essence de mentionat. In mod clar, si acesta este un brand de makeup accesibil pe care il iubesc. Aceasta mini-paleta e incredibil de pigmentata, are nuante superbe, iar rezistenta pe pleoape este foarte buna. Exista mai multe variante de culori, dar aceasta este preferata mea pentru machiajul de zi cu zi.

6. L’Oréal Paris Brilliant Signature Plump Lipgloss

44 lei, notino.ro

Una dintre cele mai bune formule de gloss, fara indoiala. Are un efect de „umplere” a buzelor, facandu-le sa para mai voluminoase si mai sanatoase. Nuantele sunt superbe, delicioase, iar produsul in sine este lejer, fara efect lipicios.

7. Essence Hydrating Nude Lipstick

13 lei, notino.ro

Ador aceasta formula lejera si hidratanta! Nuanta 302 Heavenly cred ca este un nude perfect pentru orice ton de piele. Se aplica foarte usor pe buze, le face sa para „pline” si sanatoase, avand totodata un efect hidratant. Este unul dintre rujurile mele preferate.

Am incercat noul exfoliant Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA de la Paula’s Choice – rezultate dupa 3 saptamani

8. Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow

18 lei, notino.ro

Este ultimul produs Essence pe care il mentionez, promit. Dar nu puteam sa nu-l includ, pentru ca ador acest bronzer! Cred ca bronzerul este un produs care iti accentueaza instant trasaturile, oferindu-ti acel glow sanatos. In plus, confera dimensiune fetei dupa aplicarea fondului de ten, de aceea eu nu sar niciodata peste acest pas. Iar Hello, Good Stuff! Matte & Glow de la Essence are o textura extrem de fina si placuta. O parte este mata si o parte este usor luminoasa, dar nu are pic de sclipici si arata mereu natural. Mi-a placut ca rezista toata ziua, la fel de bine precum variantele mai scumpe.

9. Cupio In The Nude Lip Liner

33 lei, cupio.ro

Cu doar doi ani in urma, creionul de buze era un produs pe care il foloseam doar ocazional. Acum il folosesc de fiecare data cand ma machiez si simt ca face o mare diferenta, mai ales daca nu ai buze foarte voluminoase. Nuantele nude sunt preferatele mele, iar formula Cupio este de calitate. Creionul este cremos, se aplica usor si are o rezistenta destul de mare. Adesea, dupa ce mananc, observ ca rujul s-a sters de pe buze, dar conturul este inca acolo.

10. MUAH Stardust Diamond

27 lei, cupio.ro

Cred ca vei fi la fel de impresionata ca si mine de acest fard cremos. Este multidimensional, foarte pigmentat si usor de folosit – il poti aplica cu degetele. Toate nuantele sunt interesante, si de fiecare data cand il port cineva ma intreaba ce am pe pleoape. Poate fi folosit si ca baza pentru fardurile tale sub forma de pudra.

Foto: Instagram/@jourdansloane