Horoscopul banilor pentru saptamana 28 martie-3 aprilie. Leul vrea mai mult de la viata

1
De Cristina Tudor
29 mart. 2022

Leul vrea mai mult de la viata, dar ii lipseste acel ceva care sa-l motiveze.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta va fi destul de monotona in ceea ce priveste munca, proiectele profesionale sau banii.

Se pare ca nimic nu se misca, cu toate ca faci demersuri in acest sens. E posibil ca situatia sa stagneze o buna perioada de acum inainte si tot ce poti face este sa astepti sa se deblocheze. Nimic nu depinde de tine in acest moment.

Vestea buna este ca nu o duci rau cu banii si ca te poti descurca foarte bine cu ceea ce ai, fara sa simti vreo presiune.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Probabil ca ai avut destule confruntari cu unul dintre sefii tai recent. Acest lucru te-a descurajat, deoarece acum crezi ca problema de ordin financiar cu care te confrunti nu are solutie.

Cu toate acestea, in cateva zile poate aparea un nou proiect pentru care ti se va cere colaborarea. Va veni vremea in care vei elimina nesiguranta financiara si va incepe o perioada de mare crestere economica.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

E posibil sa fi inceput recent un nou loc de munca si acum te adaptezi. Daca esti ingrijorat/a de cum va merge totul, relaxeaza-te pentru ca faci lucrurile foarte bine. Vei obtine un mare succes in cel mai scurt timp, iar aici ne referim si la bani. Trebuie doar sa ai putina rabdare.

Daca ai o afacere si aceasta functiona bine cu ceva timp in urma, acum vezi viitorul ca fiind foarte incert. Aminteste-ti ca uneori lucrurile devin complicate, iar acum este randul tau sa treci prin asta. Pregateste-te sa depasesti dificultatile, nu sa iti plangi de mila.

Profita de posibilitatile economice actuale pentru a-ti creste resursele viitoare, permitandu-ti sa treci peste hopuri.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.