Nu meriti o iubire afisata doar pe Facebook. Meriti o iubire reala

1
De Cristina Tudor
26 sept. 2018

Meriti sa fii comoara cuiva, motivul cuiva sa creada in ceva, motivul cuiva de a darama toate zidurile pe care le-a construit impotriva iubirii si care nu are de ce sa se mai teama.

Nu meriti sa primesti mesaje din cand in cand.

Meriti sa primesti mesaje lungi si frumoase, care nu pot fi trimise oricarei persoane deoarece descriu tot ce simte despre tine cu adevarat, detalii frumoase pe care altcineva nu le poate observa. Meriti cuvinte care te incalzesc atunci cand iti simti inima rece si te vindeca atunci cand esti obosita. Meriti cuvinte care te fac sa zambesti in fiecare zi, cuvinte care iti amintesc de valoarea ta, de cat de mult esti iubita si apreciata. Meriti cuvinte care te fac nu doar in dragoste, ci si in tine insati.

Nu meriti intalniri scurte in oras.

Meriti conversatii lungi necenzurate; meriti sa spui tot ce ai pe suflet pentru ca doar asa va puteti apropia si mai mult. Meriti promisiuni ce vor fi respectate, nu spuse doar pentru a mai spune ceva. Meriti pe cineva care doreste sa faca totul alaturi de tine, cineva care nu se teme sa arate lumii intregi cat de mult te iubeste. Meriti o relatie adevarata, cu un angajament matur.

Nu meriti o iubire afisata doar pe Facebook.

Meriti o iubire adevarata, care se traieste dincolo de like-urile adunate la pozele postate pe Facebook. Meriti o iubire senzationala care iti linisteste inima si iti calmeaza mintea. O iubire care nu te lasa sa ghicesti sau sa traiesti cu intrebari la care nu poti primi raspunsuri. Meriti sa mergi la culcare in fiecare seara cu siguranta ca nu este nimeni altcineva in afara de tine si ca nu trebuie sa iti faci niciodata griji pentru ca iubirea voastra este una bazata pe incredere si respect reciproc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com