3 cupluri din horoscop care se despart pana la toamna. Astrele le supun la grele incercari in urmatoarele luni

1

Vara aceasta e plina de provocari amoroase pentru 6 zodii.

Conform astrologilor, aceste cupluri sunt sortite esecului. Evident, predictiile sunt bazate pe aspecte astrale generale si nu se aplica tuturor nativilor din aceste semne.

Vor avea de suferit relatiile in care exista deja rupturi si probleme. Iar daca apar anumite situatii neplacute in relatii functionale, acestea se vor solutiona, iar despartirea poate fi evitata.

Asadar, daca te afli pe lista neagra a horoscopului, nu trebuie decat sa tii cont de recomandari si sa iei provocarile ca pe oportunitati de crestere.

Berbec si Balanta

Acest cuplu se confrunta cu conflicte intense si neintelegeri. Ambii parteneri se vor simti presati sa-si urmeze propriile drumuri, ceea ce va duce la certuri frecvente.

Fiind semne opuse, astrele vor actiona in oglinda. Cand Berbecul e avantajat in cariera, Balanta are nevoie de mai mult romantism. Invers, cand Berbecul va avea o perioada excelenta in plan amoros (in special in august), interesele Balantei vor fi diferite.

Berbecul, cunoscut pentru natura sa impulsiva si pasionala, va simti nevoia de actiune si aventura. Balanta, in schimb, tanjeste dupa armonie si echilibru. Conflictele vor aparea atunci cand Berbecul va lua decizii rapide fara a consulta partenerul, ceea ce va face ca Balanta sa se simta neglijata si subapreciata.  Pana la toamna, multi dintre acesti nativi vor decide sa mearga pe cai separate pentru a-si regasi linistea interioara.

Recomandarea astrologului: Comunica deschis si sincer despre sentimentele tale. Cauta un echilibru intre nevoile tale si ale persoanei iubite.

Horoscopul dragostei pentru vara 2024. Racii se dedica familiei, iar Varsatorii descopera un secret romantic

Gemeni si Fecioara

Acest cuplu are o influenta foarte interesanta din partea planetei Mercur, pentru ca aceasta e guvernatoarea ambelor semne. Dar acest lucru poate sa fie extrem de dezavantajos, mai ales cand vorbim despre retrogradare. In aceasta vara, Mercur va fi retrograd intre 4 si 28 august, o perioada cruciala pentru relatia dintre Gemeni si Fecioara.

Vor fi pusi la incercare de astre prin diferentele lor de personalitate. Gemenii, aventurosi si deschisi la noi experiente, se vor simti limitati de natura analitica si critica a Fecioarei. Comunicarea, desi initial puternica, se va transforma in tensiuni si frustrare.

Fecioara va deveni din ce in ce mai critica fata de comportamentul imprevizibil al Gemenilor, iar acestia vor incepe sa se simta sufocati si neintelesi.

Solutia astrologului: Comunica deschis in relatia ta si incercati sa remediati diferentele dintre voi. Fiecare poate invata de la celalalt, dar este important sa nu va criticati reciproc in mod constant.

Leu si Scorpion

Relatia dintre Leu si Scorpion va fi marcata de lupte de putere si gelozie. Leul, cu nevoia sa de admiratie, va intra frecvent in conflict cu Scorpionul, care este intens si posesiv. In aceasta vara, Leul va cauta sa se afirme si sa fie in centrul atentiei, ceea ce va starni nesigurantele Scorpionului. Acesta, la randul sau, va incerca sa controleze si sa manipuleze pentru a-si mentine influenta asupra partenerului. Aceste dinamici vor genera tensiuni, iar pasiunea din relatia lor se va transforma in resentimente.

De notat este si faptul ca retrogradarea lui Neptun a inceput pe 2 iulie si dureaza pana pe 7 decembrie, avand loc chiar in casa relatiilor pentru acest zodii. Acest lucru inseamna multa durere in sectorul dragostei.

Sfatul astrologilor: Recunoaste si respecta nevoile partenerului. Evita luptele de putere si permite-ti sa fii vulnerabila, de dragul relatiei voastre.

Cum va fi vara ta, in functie de zodia in care te-ai nascut

Asadar, acestea sunt cele 3 cupluri din horoscop dezavantajate de tranzitele astrologice ale verii. Totusi, astrologii recomanda gestionarea situatiilor dificile cu mult calm si rabdare, pentru ca exista speranta pentru fiecare in parte.

Foto: Freepik.com