3 zodii care vor avea noroc in dragoste in aceasta saptamana

1
De Cristina Tudor
12 mai 2022

Descopera daca te-ai nascut intr-una din zodiile care vor avea noroc in dragoste in aceasta saptamana!

Ceea ce face ca saptamana aceasta sa fie norocoasa pentru 3 zodii nu este atat despre a intalni pe cineva nou sau de a gasi lucruri distractive de facut cu partenerul/a de viata, este mai degraba despre a te impaca cu ceva important in relatie, astfel incat sa poti lasa trecutul in urma si sa incepi sa traiesti din nou in prezent. Ceea ce te face norocos in dragoste in aceasta saptamana este capacitatea ta de a te reface.

In aceasta saptamana este vorba de vindecarea inimii si de a face miscari pozitive pentru a ramane impreuna. Aceasta nu este saptamana in care in gasim independenta si libertatea in cuplu, nu, este saptamana in care muncim din greu pentru a ne intoarce la oamenii care inseamna cel mai mult pentru noi.

Taur

Ai o idee despre ce urmeaza saptamana aceasta si, daca presupunerea ta este corecta, probabil ca vei primi un fel de propunere. Si are sens: tu si partenerul/a ati fost impreuna suficient timp pentru a incepe sa va ganditi la casatorie. Daca consideri casatoria un lucru norocos, atunci ar putea fi saptamana in care ti se va cere mana.

In orice caz, persoana cu care esti intr-o relatie este serioasa in privinta ta in moduri care iti plac. Si chiar daca este doar un plan, este un plan pentru viitor. El/ ea se apropie de tine, nu tu de el/ea, iar asta te face sa te simti cam bine, deoarece preferi sa fii cel/cea care este intrebat/a, decat sa fii cel/cea care cere.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com