30 aprilie, cea mai importanta zi a primaverii. Luna Neagra si eclipsa de Soare ne transforma vietile

1
De Cristina Tudor
30 apr. 2022

30 aprilie este ziua care marcheaza un fenomen astronomic rar: O luna neagra ce nu poate fi vazuta. Luna Neagra este a doua luna noua care apare intr-o luna calendaristica.

In ziua de 30 aprilie vom avea parte de un eveniment rar si important pe cerul colorat in pastelurile primaverii: Luna Noua este a doua luna noua a lunii calendaristice si aduce cu ea o energie incredibila, in timp ce eclipsa de soare anunta inceputul unui capitol plin de schimbari masive.

Dupa o luna in care am fost sub influenta Berbecului nerabdator, Universul ne spune sa ne pregatim sa intram in vibratiile calme ale Taurului.

In toata aceasta perioada exista o putere divina asupra noastra ce ne determina sa credem in noi mai mult ca oricand. Avem ocazia sa profitam de oportunitati aparute si sa ne schimbam vietile. Mai mult, Pluto intra in retrograd – in mod clar cerul vrea sa stim ca viata s-ar putea schimba intr-un mod fundamental pe acest final de luna.

30 Aprilie: zi incredibil de importanta pentru noi toti

30 Aprilie este ziua care marcheaza un fenomen astronomic rar: O luna neagra ce nu poate fi vazuta. Luna Neagra este a doua luna noua care apare intr-o luna calendaristica.

Ce inseamna Luna Neagra?

In timp ce o luna plina apare atunci cand partea care este orientata catre Pamant este complet iluminata de lumina Soarelui, o luna noua apare atunci cand partea cu fata catre Pamant este complet acoperita de umbra. In general, o data la 3 ani, doua luni noi apar intr-o singura luna calendaristica. Nu am mai avut o Luna Neagra din august 2020.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: pexels.com