5 afirmatii vitale pentru sezonul Balantei

1
De Cristina Tudor
28 sept. 2022

Este momentul sa profitam din plin de sezonul plin de energie pozitiva si de echilibru al Balantei pentru ca nu va mai exista un alt moment atat de plin de pace, de fericire si de recunostinta cum este acesta.

Soarele a intrat in zodia Balanta in momentul echinoctiului de toamna. In aceasta perioada Cosmosul se reechilibreaza astfel incat sa fie in conexiune directa cu energia incredibila a Balantei, in timp ce noua ni se ofera oportunitatea auto-reflectiei. Universul ne ajuta sa revizuim trecutul, sa invatam lectiile si sa o luam de la capat – mai puternici, mai curajosi, mai atenti la drumul nostru.

Iata care sunt afirmatiile care ne pot ajuta sa fim in ton cu Balanta in urmatoarea perioada:

1. „Simt iubire in jurul meu. Imi deschid sufletul in fata oamenilor si invat sa fiu vulnerabila astfel incat sa creez cele mai frumoase relatii de pana acum. Traiesc pentru a simti dragoste in inima mea.”

Balantele sunt cunoscute pentru dorinta lor de a se intelege bine cu toata lumea din jur. Energia unei Balante inspira, transforma si creeaza sentimente atunci cand vine vorba de relationarea si comunicarea cu ceilalti. Balantele prefera armonia in relatii, iar aceasta mantra este perfecta pentru a amplifica aceasta armonie.

2. „Ma feresc de tot ce este rau. In viata mea nu este loc pentru energii negative si suflete toxice. Nu permit nimanui sa imi umbreasca fericirea din inima mea.”

Inima Balantelor este deschisa si mereu plina de iubire, insa uneori are nevoie de o protectie suplimentara impotriva energiilor intunecate. Foloseste aceasta mantra atunci cand simti ca ceva nu este in regula in jurul tau astfel incat sa primesti protectie de la Univers si, in acleasi timp, sa readuci sentimentul de pace in jurul tau.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: Unsplash