5 afirmatii vitale pentru sezonul Racului

1
De Cristina Tudor
30 iun. 2022

Cu aceste mantre potrivite si o atitudine optimista si pozitiva putem avea succes in planurile importante ale vietii noastre. Iata 5 afirmatii vitale pentru sezonul Racului!

Daca sezonul Gemenilor te-a lasat confuza, Racul este aici pentru a schimba toate lucrurile rele si a te pune din nou pe propriile picioare. Universul ne aduce o energie mai calma si mai intuitiva, plina de profunzime si de creativitate.

Racul este un semn de apa cunoscut pentru sensibilitate si emotie. In urmatoarea perioada el poate aduce mult mai multa magie in vara ta decat ai fi crezut.

Cu aceste mantre potrivite si o atitudine optimista si pozitiva putem avea succes in planurile importante ale vietii noastre. Iata 5 afirmatii vitale pentru sezonul Racului:

1. „Nu imi este teama sa fiu vulnerabila. Nu imi este teama sa daram toate barierele pe care le-am construit in jurul inimii mele si sa ii permit sufletului sa fie din nou fericit. Nu imi mai este teama sa iubesc.”

Sezonul Racului ar putea fi responsabil pentru acele povesti de vara care incep sa infloreasca in aceasta perioada a anului. Sentimentele si emotiile sunt mai intense ca niciodata. Nu are rost sa incerci sa te deconectezi de la ceea ce simti. Te vei bucura la maxim de aceasta perioada daca iti accepti starile si explorezi sentimentele inevitabile.

2. „Pentru a intelege ce imi doresc de la viitor trebuie sa ascult soaptele inimii mele. Sufletul meu stie cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericita, asa ca ma las condusa de intuitie si imi continui drumul fara sa ma mai intereseze ce spun si fac oamenii din jurul meu.”

Intuitia ta va functiona la cote maxime si este extrem de important sa stii cum sa te conectezi la ea. Nu pierde timpul cu detalii care nu au niciun sens si nicio importanta. De asemenea, nu te lasa influentata de oamenii din jurul tau, ci incearca sa iei o pauza de la tot, sa faci un pas in spate si sa ii permiti sufletului tau sa iti sopteasca ce este mai bun pentru tine. Lasa-te condusa de ce iti dicteaza inima.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com